Κοιλιοπλαστική

Η χειρουργική επέμβαση στη κοιλιά, γνώστη ως  κοιλιοπλαστική, αφαιρεί το περιττό λίπος και δέρμα και στις περισσότερες περιπτώσεις, αποκαθιστά τους εξασθενημένους ή χωρισμένους μύες δημιουργώντας  ένα κοιλιακό προφίλ που είναι πιο ομαλό και σταθερό.

Μία επίπεδη και σφιχτή κοιλιά είναι κάτι που πολλοί από εμάς προσπαθούμε με την άσκηση και τον έλεγχο βάρους , αλλά μερικές φορές αυτές οι μέθοδοι δεν μπορούν να επιτύχουν τους στόχους μας.

Οι πιο συνηθισμένες αιτίες είναι:

Διαδικασία

Η συγκεκριμένη επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία. Η διακοπή του καπνίσματος πριν την επέμβαση είναι βασικό διότι καθυστερεί την επούλωση του τραύματος, επίσης αποφυγή λήψης ασπιρίνης και αντιφλεγμονωδών και βιταμινών διότι μπορεί να προκαλέσουν αιμορραγία λόγω της πήξης του αίματος.

Η κοιλιοπλαστική διαρκεί περίπου δύο έως τρεις ώρες, αν βέβαια συνδυαστεί με άλλη επέμβαση η χρονική διάρκεια είναι μεγαλύτερη. Η τομή της επέμβασης αυτής, γίνεται χαμηλά οριζόντια στο ύψος του εφηβαίου, αφαιρείται το περιττό δέρμα και λίπος και επανασυράπτονται οι κοιλιακοί μύες.

Σε πολύ μεγάλες χαλαρώσεις γίνεται και μία τομή γύρω από τον ομφαλό έτσι ώστε να αφαιρεθεί το περιττό δέρμα και λίπος πάνω από τον ομφαλό, ο οποίος επανατοποθετείται στην μέση γραμμή σε νέα θέση.
Εφόσον γίνει όλη η διαδικασία γίνεται συρραφή της τομής, μαζί τοποθετούνται σωληνάκια (παροχετεύσεις) τα οποία αφαιρούνται μία έως δύο ημέρες μετά την επέμβαση.

Σε γενικές γραμμές , μπορεί να είστε ένας καλός υποψήφιος για κοιλιοπλαστικής, αν:

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!

×