Λίφτινγκ Προσώπου και λαιμού

Η χειρουργική επέμβαση face-lift, γνωστή ως ριτιδεκτομή, είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιείται για τη μείωση της εμφάνισης των ρυ-τίδων του προσώπου και άλλων σημείων γήρανσης με στόχο την βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου και της γνάθου.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

Ο πλαστικός χειρουργός ξεκινάει σχεδιάζοντας με λεπτομέρεια τις τομές που θα γίνουν πριν την επέμβαση,στη συνέχεια εφαρμόζεται η αναισθησία η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί σε γενική, υπνοχάλαση και τοπική ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή. Ο πλαστικός χειρουργός αποκολλάει (undermining) το δέρμα σε ασφαλές επίπεδο και σε έκταση ανάλογη του προβλήματος παρασκευάζει το SMAS. Θα σηκώσει και θα σφίξει τους χαλαρούς μυς του προσώπου για να δημιουργήσει μια πιο αισθητική εμφάνιση και θα αναζωογονήσει τη δομή του προσώπου, έπειτα αφαιρεί το περιττό δέρμα και λίπος εάν υπάρχει και τελειώνει με συρραφή των τομών.

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!

×