Κρυολιπόλυση

Νο1 μη επεμβατική θεραπεία εξάλειψης τοπικού πάχους

Η κρυολιπόλυση αποτελεί αναμφίβολα την πιο επαναστατική τεχνολογία της τελευταίας δεκαετίας στον τομέα της ιατρικής αισθητικής. Είναι η πρώτη και μοναδική μη-επεμβατική μέθοδος εξάλειψης του τοπικού πάχους με μόνιμο τρόπο. Είναι η μέθοδος που μπορεί να σας απαλλάξει επιτέλους από τα ψωμάκια, το σωσίβιο, το διπλοσάγονο και οποιοδήποτε άλλο αντιαισθητικό σημείο τοπικού λίπους στο σώμα σας χωρίς να χρειαστείτε χειρουργείο. Είναι μία ευχάριστη θεραπεία που σας προσφέρει σε μία συνεδρία αυτό που προσπαθείτε να διορθώσετε μια ζωή!

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η θεραπεία εφαρμόζεται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά.
Είναι Εγκεκριμένο από τον Ευρωπαϊκό & Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων

Certification
Διορθώστε το σχήμα του σώματός σας για πάντα! Δείτε κι εσείς την αλλαγή που πάντα θέλατε!

Τι είναι η κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση είναι η ιδανική και μοναδική μέθοδος καταπολέμησης του τοπικού πάχους με ανώδυνο και ασφαλή τρόπο. Σας επιτρέπει να διορθώσετε εύκολα και ανώδυνα το σχήμα του σώματός σας μια για πάντα. Η προηγμένη τεχνολογία της τής επιτρέπει να δρα στοχευμένα στα λιποκύτταρα χωρίς να επηρεάζει τους γύρω ιστούς. Δρα αποκλειστικά και μόνο με τη βοήθεια του κρύου, από όπου παίρνει και το όνομά της, και δεν έχει επιπτώσεις ούτε στο δέρμα, αλλά ούτε και στις καθημερινές σας δραστηριότητες! Όχι μόνο δεν χάνετε χρόνο, αλλά κερδίζετε κιόλας, ειδικά αν ανήκετε στην κατηγορία όσων περνάνε αρκετές ώρες κάθε βδομάδα στο γυμναστήριο δίνοντας μία μάταιη μάχη ενάντια στο τοπικό πάχος. Με την κρυολιπόλυση, αρκεί να αφιερώσετε μόνο μία ώρα από τον χρόνο σας για να απαλλαγείτε από το τοπικό λίπος οριστικά.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

 • Χρόνος Θεραπείας: 1 ώρα
 • Διάρκεια Αποτελέσματος: Για πάντα στα σημεία που εφαρμόζεται
 • Δεν υπάρχει πόνος ή side effect.
 • To Κόστος Συνεδρίας ξεκινάει ανά εφαρμογή
  από 300 €
 • Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα: Σε 1-3 μήνες
 • Η Διάρκεια αποθεραπείας είναι
  Μηδενική. Έχετε άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

Πως δρα η κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση εκμεταλλεύεται το αδύναμο σημείο των λιποκυττάρων: την ευαισθησία τους στο ψύχος. Καθηγητές Δερματολογίας του Χάρβαρντ διαπίστωσαν ότι η στοχευμένη ψύξη των λιποκυττάρων σε θερμοκρασία -9 βαθμών Κελσίου προκαλεί την κρυσταλλοποίησή τους και τον φυσιολογικό τους θάνατο, χωρίς όμως να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί του δέρματος. Η επιστημονική αυτή διαπίστωση ήρθε μετά από μία απλή παρατήρηση: τα παιδιά που κατανάλωναν πολλές γρανίτες, εμφάνιζαν λακάκια στα μάγουλά τους!

Μόλις κρυσταλλοποιηθούν τα λιποκύτταρα, ενεργοποιείται ο φυσιολογικός μηχανισμός αποβολής τους από τον οργανισμό (απόπτωση) μέσω του λεμφικού συστήματος. Το αποτέλεσμα; Μέσα σε διάστημα 2-3 μηνών, το στρώμα λίπους στην περιοχή της θεραπείας μειώνεται κατά 25-45%!

Η διαδικασία αποβολής των λιποκυττάρων

Το τοπικό πάχος οφείλεται στα αυξημένα λιποκύτταρα μιας περιοχής, γι’ αυτό αντιστέκεται όση δίαιτα ή γυμναστική κι αν κάνετε, διαταράσσοντας μόνιμα την αρμονία του σώματος.

Οι κεφαλές της κρυολιπόλυσης ψύχουν την περιοχή του τοπικού λίπους στους -9 έως -11 βαθμούς Κελσίου. Έχει αποδειχτεί ότι στη θερμοκρασία αυτή τα λιποκύτταρα δεν επιβιώνουν, ενώ αντιθέτως δεν επηρεάζονται οι υπόλοιποι ιστοί.

 

Τα λιποκύτταρα παγώνουν, κρυσταλλοποιούνται και πεθαίνουν. Αμέσως, ξεκινάει η διαδικασία αποβολής τους από τον οργανισμό (απόπτωση) μέσω του λεμφικού συστήματος. Το λίπος αποβάλλεται φυσιολογικά όπως το λίπος των τροφών.

 

Καθώς αποβάλλονται τα κρυσταλλοποιημένα λιποκύτταρα, τα υπόλοιπα λιποκύτταρα της περιοχής συμπτύσσονται. Δεν θα παρατηρήσετε σημαντική απώλεια βάρους, όμως η περιοχή της θεραπείας θα «μαζέψει» θεαματικά σε πόντους!

 

Μέσα σε διάστημα 2-3 μηνών ολοκληρώνεται η αποβολή των λιποκυττάρων και το στρώμα λίπους στην περιοχή της θεραπείας μειώνεται κατά 25-45%. Το σώμα δείχνει πια πιο αρμονικό. Και το σημαντικότερο; Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο!

Αρμονικό σώμα για πάντα

Με την κρυολιπόλυση μπορείτε να διορθώσετε το σχήμα του σώματός σας για πάντα. Να λειάνετε αυτά τα παχάκια που παρά τις προσπάθειες διατροφής και άσκησης, εκείνα παραμένουν αμείωτα.

Το σημαντικό πλεονέκτημα της κρυολιπόλυσης είναι ότι καταφέρνει να μειώσει τον αριθμό των παραπανίσιων λιποκυττάρων, που ευθύνονται για την εικόνα του τοπικού πάχους σε κάποιο σημείο του σώματος. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν πάρετε βάρος στο μέλλον, το λίπος θα κατανεμηθεί ομοιόμορφα σε όλο το σώμα και δεν θα καταλάβει περισσότερο όγκο στα σημεία όπου μέχρι πρότινος υπήρχαν συσσωρευμένα περισσότερα λιποκύτταρα. Με λίγα λόγια, με την κρυολιπόλυση το σώμα γίνεται για πάντα πιο αρμονικό.

Περιοχές εφαρμογής

Με την κρυολιπόλυση, μπορεί να εξαλειφθεί κάθε σημείο τοπικού πάχους χωρίς κανέναν περιορισμό. Το επιτρέπουν οι διαφορετικές κεφαλές της συσκευής, που μπορούν να εφαρμοστούν άριστα σε κάθε περιοχή, καμπύλη ή γωνία του σώματος, και να προσφέρουν ένα φυσικό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Διπλοσάγονο

Μπράτσα

Γυναικομαστία στους άνδρες

Παχάκια πλάτης και γύρω από το σουτιέν (bra fat)

Ψωμάκια και παχάκια κάτω από τους γλουτούς

Εσωτερική και εξωτερική πλευρά μηρών

Κοιλιά (σωσίβιο)

Πλαϊνά μέσης

Γόνατα και γάμπες

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ STEP BY STEP

STEP 1

Αφού προηγηθεί φωτογράφιση του σώματος, ο γιατρός πραγματοποιεί τις απαραίτητες μετρήσεις στην περιοχή του τοπικού πάχους.

STEP 2

Ακολουθεί η διαμόρφωση του πλάνου θεραπείας με σχεδιασμό της περιοχής με ειδικό μολύβι μαύρου χρώματος.

STEP 3

Σε αυτό το στάδιο, ξαπλώνετε αναπαυτικά. Ο γιατρός εφαρμόζει πάνω στην περιοχή της θεραπείας μία ειδική προστατευτική μεμβράνη.

STEP 4

Ανάλογα με το σημείο συσσώρευσης και τον όγκο του τοπικού λίπους, ο γιατρός επιλέγει και εφαρμόζει το κατάλληλο μέγεθος κεφαλών.

STEP 5

Η θεραπεία διαρκεί μία ώρα. Στο διάστημα αυτό μπορείτε να σερφάρετε στο Ίντερνετ, να παρακολουθήσετε τηλεόραση ή να χαλαρώσετε και να αποκοιμηθείτε.

STEP 6

Μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία, αφαιρούνται οι κεφαλές και ακολουθεί ένα ολιγόλεπτο ελαφρύ μασάζ της περιοχής με κυκλικές κινήσεις ώστε να σπάσουν τα κρυσταλλοποιημένα λιποκύτταρα και να ξεκινήσει η αποβολή τους από τον οργανισμό. Αμέσως μετά, είστε έτοιμοι να αποχωρήσετε. Το επόμενο ραντεβού σας θα προγραμματιστεί σε δύο μήνες, ώστε να γίνει επανάληψη των μετρήσεων και να διαπιστωθεί ο αριθμός των πόντων που χάσατε!

 

Μετά τη θεραπεία

Για τις πρώτες τρεις ημέρες, κάνετε ένα ήπιο μασάζ στην περιοχή της θεραπείας, μία φορά την ημέρα για πέντε λεπτά.

Αυξήστε την κατανάλωση νερού στα 2-2,5 λίτρα ημερησίως για να ευνοήσετε την αποβολή των τοξινών και των λιποκυττάρων.

Διατηρήστε για τουλάχιστον 2 μήνες, ή μέχρι να γίνει ο επανέλεγχός σας στο ιατρείο, σταθερό το σωματικό σας βάρος.

Τα οφέλη της θεραπείας

Ανώδυνη μέθοδος, σύντομη διαδικασία

Οριστικό αποτέλεσμα με μία συνεδρία

Αντιμετώπιση κάθε περιοχής τοπικού πάχους

Διαφορετικές κεφαλές εφαρμογής

Φυσικό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα

Ασφαλής διαδικασία με έγκριση FDA

 

Μόνιμο αποτέλεσμα με μία μόνο συνεδρία!

Αμέσως μετά το τέλος της θεραπείας, ξεκινάει η αποβολή των λιποκυττάρων μέσω του λεμφικού συστήματος. Περίπου 2-3 βδομάδες αργότερα, θα αισθάνεστε πιο άνετα τα ρούχα σας στην περιοχή της θεραπείας. Η διαδικασία της αποβολής των λιποκυττάρων διαρκεί περίπου 2-3 μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων το αποτέλεσμα διαρκώς θα βελτιώνεται. Στους 3 μήνες, θα μπορείτε να απολαύσετε το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο διαρκεί για πάντα!

Η κρυολιπόλυση προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα με μία συνεδρία. Η αποβολή των περίσσιων λιποκυττάρων είναι οριστική από τον οργανισμό. Το στρώμα λίπους στην περιοχή της θεραπείας μειώνεται κατά 25-45% και το σώμα αποκτά πιο αρμονικές αναλογίες.

4 λόγοι για να επιλέξετε κρυολιπόλυση με το μηχάνημα Medicool System

Mηχανισμός ψύξης 360 Surround Maximum Coverage για μέγιστη κάλυψη και εξάλειψη του όγκου λίπους

Βέβαιη καταστροφή των λιποκυττάρων με 20% πιο ισχυρή αναρρόφηση της περιοχής και θερμοκρασία ψύξης έως -11oC

Ταχύτερη θεραπεία χάρη στις διπλές κεφαλές εφαρμογής που επιτρέπουν ταυτόχρονη θεραπεία δύο περιοχών

Φυσικό body contouring χωρίς ανομοιομορφίες στο δέρμα και χωρίς επιδερμική χαλάρωση

 

Χάνετε πόντους από εκεί ακριβώς όπου θέλετε!

Κρυολιπόλυση VS Λιποαναρρόφηση

Μέχρι το 2010, η μόνη μέθοδος για την οριστική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους ήταν η επεμβατική λιποαναρρόφηση. Η επαναστατική τεχνολογία της κρυολιπόλυσης ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα, προσφέροντας ένα ανώδυνο lunch time treatment που μόνο οφέλη έχει για σας.

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

 • ΧΩΡΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: Ιατρείο
 • ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ: Χωρίς
 • ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Αναίμακτη
 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 ώρα
 • ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: Μηδαμινή
 • ΧΡΗΣΗ ΚΟΡΣΕ: Όχι
 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Μόνιμο
 • ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ: Όχι

ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ

 • ΧΩΡΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: Ιατρείο Εισαγωγή σε νοσηλευτικό ίδρυμα
 • ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ: Γενική αναισθησία
 • ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Μικρές τομές
 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2-3 ώρες χειρουργείου και 1 διανυκτέρευση
 • ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: Χορήγηση αναλγητικών και αντιβιοτικών φαρμάκων τις πρώτες ημέρες
 • ΧΡΗΣΗ ΚΟΡΣΕ: Για 1-2 μήνες
 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Μόνιμο
 • ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ: Πιθανόν

ΜΥΘΟΙ & ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΜΥΘΟΣ:

Η κρυολιπόλυση μπορεί να προκαλέσει χαλάρωση.

ΑΛΗΘΕΙΑ:

Η χαλάρωση του δέρματος είναι πιθανή παρενέργεια μόνο της κλασικής επεμβατικής λιποαναρρόφησης, που αποτελεί μία πιο «βίαιη» μέθοδο αφαίρεσης των λιποκυττάρων, καθώς αναρροφάται μέσω κάνουλας μεγάλη ποσότητα περίσσιου λίπους. Η κρυολιπόλυση δεν μπορεί να προκαλέσει χαλάρωση στο δέρμα. Η αποβολή των λιποκυττάρων πραγματοποιείται σταδιακά μέσα σε διάστημα 2-3 μηνών δίνοντας ικανοποιητικό χρόνο στο δέρμα να προσαρμοστεί, χάρη στην ελαστικότητά του. Επιπλέον, η ψύξη της περιοχής κατά τη διάρκεια της θεραπείας προκαλεί μία φλεγμονή στους ιστούς, η οποία έχει ως αποτέλεσμα τη διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου κι επομένως την ενίσχυση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας. Την ίδια στιγμή, καθώς αποβάλλεται το τοπικό λίπος, οι υπάρχουσες ίνες κολλαγόνου βρίσκουν περισσότερο ελεύθερο χώρο για να επεκταθούν και να στηρίξουν καλύτερα το δέρμα.

ΜΥΘΟΣ:

Θα χάσω κιλά με την κρυολιπόλυση.

ΑΛΗΘΕΙΑ:

Η κρυολιπόλυση δεν αποτελεί μία μέθοδο αδυνατίσματος, αλλά μία θεραπεία για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους. Γι’ αυτό δεν θα χάσετε κιλά, αλλά πόντους! Επομένως, κατάλληλοι υποψήφιοι είναι άτομα που κυμαίνονται σε φυσιολογικά επίπεδα βάρους (όχι πάνω από 10-15 κιλά) και έχουν εντοπισμένο τοπικό λίπος. Για να καταλάβετε αν έχετε αρκετό λίπος, τότε δοκιμάστε να κάνετε το «τεστ του τσιμπήματος» και να δείτε αν μπορείτε να τσιμπήσετε με τον δείκτη και τον αντίχειρά σας την περιοχή που σας ενοχλεί. Αν μπορείτε εσείς, τότε μπορεί και η κεφαλή της κρυολιπόλυσης! Σημείωση: Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται σε περιοχές με υποδόριο λίπος. Δεν μπορεί να καταπολεμήσει το ενδοσπλαχνικό λίπος που κάποιες φορές υπάρχει στην κοιλιά και περιβάλλει τα εσωτερικά όργανα.

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!

×