Αποτρίχωση Laser

TI EINAI;

H Laser αποτρίχωση αποτελεί μια αποτελεσματική και ασφαλή μέθοδο για την απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου ή του σώματος.

Είναι κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες, για κάθε τύπο δέρματος και κάθε τύπο τριχοφυΐας.

Με λίγες μόνο συνεδρίες, απολαμβάνετε βελούδινο δέρμα για πάντα, χωρίς ερεθισμούς και σπυράκια.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Η υπεροχή του Laser σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης είναι ότι δρα ακριβώς στη ρίζα της τρίχας, κι έτσι προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα, χωρίς να επηρεάζει καθόλου το δέρμα.Το Laser δρα με τη βοήθεια της μελανίνης, της χρωστικής ουσίας που χαρίζει στην τρίχα το χρώμα της. Όσο πιο σκουρόχρωμη είναι η τρίχα, τόσο μεγαλύτερη είναι και η ποσότητα μελανίνης που περιέχει.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

 • Χρόνος Θεραπείας : 5 λεπτά-1 ώρα (αναλόγως την περιοχή)
 • Διάρκεια Αποτελέσματος : Για πάντα
 • Επίπεδο Πόνου : Χωρίς πόνο
 • Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα :Από την 1η κιόλας συνεδρία
 • Τεχνική: Αναίμακτη
 • Αναισθησία: Χωρίς
 • Διάρκεια αποθεραπείας : Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ STEP BY STEP

STEP 1

Ο γιατρός εξετάζει το δέρμα σας για να βεβαιωθεί ότι η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί κανονικά. Αν εντοπιστούν σπίλοι ή άλλες δερματικές βλάβες, τότε τις προστατεύει ώστε να μην «χτυπηθούν» από τη δέσμη του Laser

STEP 2

Αφαιρείτε τα ρούχα ή τυχόν κοσμήματα που υπάρχουν στην περιοχή της θεραπείας και φοράτε ειδικά προστατευτικά γυαλιά που προφυλάσσουν τα μάτια σας από τις «λάμψεις» του Laser, ανεξάρτητα αν η θεραπεία εφαρμόζεται στο πρόσωπο ή το σώμα.

STEP 3

Στην συνέχεια καθαρίζεται η περιοχή της θεραπείας, ξυρίζεται το σημείο εφόσον δεν είναι ξυρισμένο, και σχεδιάζεται με λευκό μολύβι πάνω στο δέρμα ένα ειδικό πλέγμα στόχευσης που βοηθάει στην οριοθέτηση και την πλήρη σάρωση της περιοχής.

STEP 4

Έπειτα εφαρμόζεται Test σε μία μικρή περιοχή του δέρματος. Πρόκειται για μία δοκιμαστική εφαρμογή με στόχο τη ρύθμιση όλων των παραμέτρων εφαρμογής του Laser με βάση τον δικό σας τύπο δέρματος και τριχοφυΐας, με σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα με τις λιγότερες δυνατές συνεδρίες και με απόλυτη ασφάλεια.

STEP 5

Μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία, εφαρμόζεται στην περιοχή καταπραϋντική κρέμα και είστε έτοιμοι να επιστρέψετε χωρίς περιορισμούς στις καθημερινές σας δραστηριότητες. 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

1. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο ή σε σολάριουμ για τουλάχιστον έναν μήνα.

2. Το μαύρισμα του δέρματος αυξάνει τον κίνδυνο εγκαύματος από το Laser.

3. Ξυρίστε την περιοχή της θεραπείας 2 ημέρες νωρίτερα.

4. Μην χρησιμοποιήσετε άλλες μεθόδους αποτρίχωσης (π.χ. τσιμπιδάκι, αποτριχωτική κρέμα ή κερί, κτλ) στην περιοχή της θεραπείας για τουλάχιστον δύο βδομάδες πριν τη θεραπεία.

5.Αποφύγετε τη χρήση προϊόντων που περιλαμβάνουν οξέα ή ρετινόλη για τουλάχιστον μία βδομάδα πριν τη θεραπεία.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

1.Αποφύγετε να αγγίζετε την περιοχή για κάποιες ώρες.

2.Για το πρώτο 24ωρο, αποφύγετε να κάνετε ντους με ζεστό νερό.

3.Ρυθμίστε τη θερμοκρασία στο χλιαρό.

4.Αν επιθυμείτε να εκτεθείτε στον ήλιο, μπορείτε να το κάνετε αφού συμπληρωθούν 48 ώρες από τη θεραπεία και πάντα με τη χρήση αντηλιακού υψηλής προστασίας.

5.Ο ερεθισμός της περιοχής είναι φυσιολογικός τις πρώτες ώρες. Συστήνεται η εφαρμογή ενυδατικής κρέμας για την ανακούφισή του.

6.Αν παρατηρήσετε σημεία όπου οι τρίχες συνεχίζουν να μεγαλώνουν μετά τη θεραπεία, είναι απολύτως φυσιολογικό. Οι τρίχες αυτές απαιτούν μεγαλύτερες ενέργειες και θα αντιμετωπιστούν στις επόμενες συνεδρίες.

ΕΙΔΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ LASER

Μόνιμη Αποτρίχωση με το New Generation Epil SHR


Χαρείτε τα οφέλη της Μόνιμης Αποτρίχωσης με το New Genaration Epil SHR!

Η τεχνολογία EPIL EXPERT ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ είναι ειδικά σχεδιασμένη για την προσωπικότητα του καθενός, προσαρμόζοντας κάθε φορά το είδος της τρίχας και τον τύπο δέρματος. Έτσι είτε είστε ξανθιά, είτε το δέρμα σας είναι σκούρο ή απλά ηλιoκαμένο έχουμε τη λύση για εσάς.

ΤΩΡΑ Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ με Epil Expert SHR!

Το SHR τεχνική συνεχούς σάρωσης “σε κίνηση” μας επιτρέπει να εργαζόμαστε σε κίνηση, η οποία είναι ταχύτερη από τη συμβατική (στατική) IPL και παρέχει πλήρη κάλυψη της περιοχής που έχει υποστεί επεξεργασία.

Αποτρίχωση με Candela «Alexandrite»

Ο  ”Αλεξανδρίτης” είναι η τελευταία κι άκρως αποτελεσματική τεχνολογία στη laser αποτρίχωση.  Απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές του σώματος και στο πρόσωπο-. Με τη μέθοδο της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης, η ενέργεια από το laser Αλεξανδρίτη στοχεύει στα μελανοφόρα κύτταρα των τριχών και με μήκος κύματος στα 755 nm απορροφάται επιλεκτικά στο μέγιστο από τη μελανίνη, τη χρωστική ουσία που προσδίδει το χρώμα στην τρίχα.

Έτσι, επιτυγχάνεται θερμική καταστροφή του θυλάκου της τρίχας  χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί.

Η αποτρίχωση με laser Candela Alexandrite είναι επίσης επιβεβλημένη για τις επιδερμίδες που έχουν προβλήματα θυλακίτιδας μιας κι εξαφανίζει τα μόνιμα σημάδια στις περιοχές αυτές. Παράλληλα, είναι η μόνη μορφή αποτρίχωσης που μπορεί να εγγυηθεί άριστα αποτελέσματα  σε περιπτώσεις υπερτρίχωσης ή δασυτριχισμού λόγω ορμονικών διαταραχών. 

Στο Health Laser Clinic η χρήση του laser Αλεξανδρίτη γίνεται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.

Το GentleLase Pro® του οίκου Candela αποτελεί την εξέλιξη στην laser αποτρίχωση. Η ανανεωμένη έκδοση του ασφαλέστερου και αποτελεσματικότερου συστήματος Laser Αλεξανδρίτη το καθιστά ακόμη πιo εύχρηστο ταχύτερο και αποδοτικότερο.

Η προηγμένη τεχνολογία και οι βελτιωμένες δυνατότητες του GentleLase Pro®, το καθιστούν το λέιζερ εκλογής για ασφαλή και γρήγορη αποτρίχωση σε όλους τους τύπους δέρματος. Τo GentleLase Pro-U® έχει τη δυνατότητα να αναβαθμιστεί και να προσφέρει επίσης τα χαρακτηριστικά 1064nm.

 

Η ταχύτητά του και τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του προσφέρουν ανώτερα αποτελέσματα και κερδίζουν την εμπιστοσύνη των γιατρών και των ασθενών παγκοσμίως. Όπως και στα προηγούμενα μοντέλα της Candela, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής συστήματος ψύξης. Η δυνατότητα απελευθέρωσης μεγάλης διαμέτρου δέσμης (20/22/24) το καθιστά ως το γρηγορότερο laser αποτρίχωσης στην αγορά.

Εφαρμογές:

 •  Αποτρίχωση (όλων των τύπων δέρματος)
 •  Αγγεία προσώπου και κάτω άκρων (μπλέ),
 •  Φλεβικές λίμνες,
 •  Cherry μελαγχρωματικές βλάβες,
 •  Υπερκερατώσεις,
 •  Λεπτές ρυτίδες προσώπου
 •  κλπ

Χαρακτηριστικά:

 •  Ταχύτερο , ασφαλέστερο, πιο αποτελεσματικό (έως 2Hz)
 •  Ευρύ φάσμα spot sizes (διάμετρος δέσμης laser από1.5mm έως 24mm)
 •  Μεταβλητή διάρκεια παλμού
 •  Επιλογή Συστήματος Ψύξης: Air Cooling (ACC™) ή Cryogen based Dynamic Cooling (DCD™)
 •  Εργονομικές λαβές
 •  Έξυπνη οθόνη αφής
 •  Κομψό, Έξυπνος σχεδιασμός
 •  Sapphire protective windows

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!

×