Λεύκανση & αντιγήρανση ευαίσθητης περιοχής

Η θεραπεία απευθύνεται σε Άνδρες Γυναίκες

Η υπερμελάγχρωση εκδηλώνεται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Πρόκειται για μαύρες η καφέ κηλίδες που παράγονται ως συνέπεια της υπερπαραγωγής μελανίνης σε συγκεκριμένες περιοχές του δέρματος.

Η υπερμελάγχρωση επηρεάζει ορατά σημεία του σώματος τα οποία εκτίθενται στον ήλιο όπως το πρόσωπο και τα χέρια. Πάραυτα μπορεί να επηρεάσει και την ευαίσθητη περιοχή.

H λεύκανση της ευαίσθητης περιοχής μπορεί να πραγματοποιηθεί με τοπική εφαρμογή λευκαντικών παραγόντων ανώδυνα και δίχως καμιά παρενέργεια. Οι θεραπείες αυτές πραγματοποιούνται στο ιατρείο μας, ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

Λεύκανση γεννητικής χώρας

Η λεύκανση αιδοίου και η αιδοιοπλαστική στο εξωτερικό ανήκουν στις πιο συχνές επεμβάσεις και θεραπείες. Τα τελευταία χρόνια η κοσμητική πλαστική χειρουργική γεννητική είναι ένας κλάδος που έχει ιδιαίτερη ανάπτυξη και απαλλάσσει την γυναίκα , αλλά και τον άνδρα από τις αντιαισθητικές δυσχρωμίες που  ταλαιπωρούν. Στόχος της θεραπείας είναι η μόνιμη αλλαγή από το σκούρο χρώμα της γεννητικής περιοχής.

 

Το σκούρο χρώμα οφείλεται κυρίως στην ακτινοβολία, στην αποτρίχωση με κερί, στο ξύρισμα, στην τριβή με το εσώρουχο, σε δύσκολους τοκετούς και σε ορμονικές αλλαγές. Γυναίκες και Άντρες πλέον μπορούν να απαλλαγούν οριστικά από τις δυσχρωμίες της ευαίσθητης περιοχής γεγονός που μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό και για εκείνες αλλά και για το σύντροφό τους. 

Θεραπείες Σώματος

Λεύκανση Γεννηικών Οργάνων Με Dermamelan Intimate

Dermamelan Intimate

Λεύκανση – Βελτίωση Υφής και Ελαστικότητας. Είναι μια δημοφιλής αισθητική θεραπεία, χάρη στα άμεσα ορατά αποτελέσματα που προσφέρει, με 1 μόνο συνεδρία!

 

Διάρκεια Θεραπείας

20′ – 30′

Σημείο Εφαρμογής

Λεύκανση Ευαίσθητης Περιοχής, Αιδίου  – Πρωκτού – Μασχαλών-Αντρικών Γεννητικών Οργάνων

(500,00 €) για την treatwel

Θεραπεία Mesoesthetic

Ιατρική μέθοδος αποχρωματισμού, που αναπτύχθηκε ειδικά για να δρα στην υπερμελάγχρωση του δέρματος στην ουρογεννητική-περιπρωκτική περιοχή, στην ηβική, στο εσωτερικό των μηρών και στη βουβωνική χώρα. Τα αποτελέσματα είναι ορατά σε μία μόνο κλινική συνεδρία.

Η νέα μέθοδος dermamelan® intimate περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών που δρουν τόσο στην υπερμελάγχρωση όσο και στα φλεγμονώδη αίτια που χαρακτηρίζουν πολλές υπερμελαγχρώσεις.

  • δρα σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας μελανογένεσης για την αφαίρεση της υπάρχουσας υπερμελάγχρωσης και την πρόληψη της επανεμφάνισής της (διορθωτική, ρυθμιστική δράση).
  • σχετικά με τη φλεγμονώδη διαδικασία, αναστέλλει την κυκλοοξυγενάση (COX), ένα ένζυμο που είναι υπεύθυνο για το σχηματισμό φλεγμονώδων μεσολαβητων, όπως οι προσταγλανδίνες (PG).
  • διεγείρει την ανανέωση των εξωτερικών στοιβάδων του δέρματος, και ενισχύει παράλληλα την παραγωγή ινοβλαστών, που είναι υπεύθυνοι για το σχηματισμό κολλαγόνου και ελαστίνης.

Το [meso] intimate system® που αναπτύχθηκε αποκλειστικά από τη mesoestetic® συνδυάζει 6 καινοτόμα ενεργά συστατικά με συμπληρωματική συνεργιστική δράση. Το σύστημα ενθυλάκωσης λιποσωμάτων τελευταίας γενιάς παρέχει μέγιστη αποτελεσματικότητα: Μεταφέρει τα δραστικά συστατικά στις στοχευμένες στιβάδες με ελεγχόμενο τρόπο. Λόγω της υψηλής συγκέντρωσης λιπιδίων έχει ισχυρή ενυδατική και επανορθωτική δύναμη ενώ η βιομιμητική του σύνθεση εξασφαλίζει υψηλή ανεκτικότητα στο δέρμα.

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!

×