Λεύκανση & αντιγήρανση ευαίσθητης περιοχής

Η θεραπεία απευθύνεται σε Άνδρες Γυναίκες

Η υπερμελάγχρωση εκδηλώνεται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Πρόκειται για μαύρες η καφέ κηλίδες που παράγονται ως συνέπεια της υπερπαραγωγής μελανίνης σε συγκεκριμένες περιοχές του δέρματος.

Η υπερμελάγχρωση επηρεάζει ορατά σημεία του σώματος τα οποία εκτίθενται στον ήλιο όπως το πρόσωπο και τα χέρια. Πάραυτα μπορεί να επηρεάσει και την ευαίσθητη περιοχή.

H λεύκανση της ευαίσθητης περιοχής μπορεί να πραγματοποιηθεί με τοπική εφαρμογή λευκαντικών παραγόντων ανώδυνα και δίχως καμιά παρενέργεια. Οι θεραπείες αυτές πραγματοποιούνται στο ιατρείο μας, ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

Θεραπεία Mesoesthetic

Ιατρική μέθοδος αποχρωματισμού, που αναπτύχθηκε ειδικά για να δρα στην υπερμελάγχρωση του δέρματος στην ουρογεννητική-περιπρωκτική περιοχή, στην ηβική, στο εσωτερικό των μηρών και στη βουβωνική χώρα. Τα αποτελέσματα είναι ορατά σε μία μόνο κλινική συνεδρία.

Η νέα μέθοδος dermamelan® intimate περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών που δρουν τόσο στην υπερμελάγχρωση όσο και στα φλεγμονώδη αίτια που χαρακτηρίζουν πολλές υπερμελαγχρώσεις.

  • δρα σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας μελανογένεσης για την αφαίρεση της υπάρχουσας υπερμελάγχρωσης και την πρόληψη της επανεμφάνισής της (διορθωτική, ρυθμιστική δράση).
  • σχετικά με τη φλεγμονώδη διαδικασία, αναστέλλει την κυκλοοξυγενάση (COX), ένα ένζυμο που είναι υπεύθυνο για το σχηματισμό φλεγμονώδων μεσολαβητων, όπως οι προσταγλανδίνες (PG).
  • διεγείρει την ανανέωση των εξωτερικών στοιβάδων του δέρματος, και ενισχύει παράλληλα την παραγωγή ινοβλαστών, που είναι υπεύθυνοι για το σχηματισμό κολλαγόνου και ελαστίνης.

Το [meso] intimate system® που αναπτύχθηκε αποκλειστικά από τη mesoestetic® συνδυάζει 6 καινοτόμα ενεργά συστατικά με συμπληρωματική συνεργιστική δράση. Το σύστημα ενθυλάκωσης λιποσωμάτων τελευταίας γενιάς παρέχει μέγιστη αποτελεσματικότητα: Μεταφέρει τα δραστικά συστατικά στις στοχευμένες στιβάδες με ελεγχόμενο τρόπο. Λόγω της υψηλής συγκέντρωσης λιπιδίων έχει ισχυρή ενυδατική και επανορθωτική δύναμη ενώ η βιομιμητική του σύνθεση εξασφαλίζει υψηλή ανεκτικότητα στο δέρμα.

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!