Επιστημονικό Προσωπικό

Με τις πιο σύγχρονες αισθητικές θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα αλλά και τελευταίας γενιάς προϊόντα και μηχανήματα, το έμπειρο προσωπικό μας φροντίζει να σας παρέχει πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Γνωρίστε μας.

O Στόχος μας

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε άντρες και γυναίκες που θέλουν να βελτιώσουν την εμφάνισή τους, έχοντας την δυνατότητα να επιλύσουμε ακόμα και τα πιο έντονα αισθητικά προβλήματα. Ακόμα προσφέρουμε και υπηρεσίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από το στρες της καθημερινότητας!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΙΟΥ

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ο Ελευθέριος Δημητραδιού είναι πλαστικός χειρουργός στην Αθήνα και τη Ρόδο. Έχοντας ιδρύσει την κλινική Luxurious Medical Aesthetics &Plastic Surgery το 2006, παρέχει τις πιο σύγχρονες τεχνικές στην πλαστική χειρουργική με στόχο τη δημιουργία φυσικών, όμορφων αποτελεσμάτων. Έχει ασχοληθεί με όλη τη γκάμα των επεμβάσεων, αισθητικές και επανορθωτικές, στα πλαίσια της ειδικότητας της πλαστικής χειρουργικής.

RECONSTRUCTIVE SURGERY

Έχει μεγάλη εμπειρία στην αυξητική στήθους, την HD λιπογλυπτική και την ελάχιστα αναζωογόνηση του προσώπου. Επιλέγει πάντα τις πιο καινοτόμους και αποτελεσματκές διαδικασίες.

SKILLS

Τα τελευταία χρόνια έχει εξειδικευτεί στην χρήση ιατρικών laser όλων των τύπων. Είναι από τους πρώτους πλαστικούς χειρουργούς στην Ελλάδα που χρησιμοποίησαν την renuvion και την Vaser τεχνική στην λιποαναρρόφηση. 

ΖΕΝΙΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ – ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΟΣ

Η Ζένια Σιδηροπούλου, Ceo Founder του Health Laser Clinic, Αισθητικός – Κοσμητολόγος, δραστηριοποιείται στον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής από το 2000. Έχοντας συμπληρώσει 21 χρόνια πολύτιμης εμπειρίας στον πανέμορφο χώρο της Ιατρικής αισθητικής και έχοντας συνεργαστεί με Δερματολόγους και Πλαστικούς Χειρουργούς, με αγάπη και ειλικρίνεια πάνω σε αυτό που κάνει, είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί και να σας εκμυστηρευτεί τα μυστικά της ομορφιάς και της υγείας του δέρματος.

Με εκπαίδευση πάνω στο αντικείμενο της Ιατρικής Αισθητικής, Αισθητικής. Δερματολογίας και εξειδίκευση στις Laser Εφαρμογές θα μπορέσουμε να ανακαλύψουμε μαζί τι σας ταιριάζει στο πρόσωπο και το σώμα σας και μαζί θα αναδείξουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Γιατί η ομορφιά είναι αιώνια, είναι για όλους και σας αξίζει.

Ιατρικό Προσωπικό

Το Ιατρείo Health Laser Clinic λειτουργεί από έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου της Ιατρικής  Αισθητικής & Πλαστικής Χειρουργικής, που θα σας προτείνουν τις ενδεικνυόμενες λύσεις στο πρόβλημα που σας απασχολεί. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό παρέχει εγκεκριμένες υπηρεσίες, οι οποίες συνεχώς αναβαθμίζονται, και επιλέγει προϊόντα άριστης ποιότητας, που ανταποκρίνονται στις προσωπικές ανάγκες των πελατών.

Ειπαν για εμάς

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!