Βλεφαροπλαστική

Η βλεφαροπλαστική βοηθάει στην αποκατάσταση μιας φυσικά νεανικής εμφάνισης στα κουρασμένα μάτια. Η ανύψωση βλεφάρων είναι μια εξαιρετικά εξατομικευμένη διαδικασία που μπορεί να αντιμετωπίσει το σακούλιασμα του δέρματος, τις λείες ρυτίδες και να διορθώσει άλλα σημάδια γήρανσης γύρω από το άνω και κάτω βλέφαρο.

Τα αποτελέσματα της επέμβασης βοηθούν τον ασθενή να αισθανθεί ξανά αυτοπεποίθηση με την εμφάνισή του. Επίσης, εάν το δέρμα των βλεφάρων που έχει υποστεί πτώση και εμποδίζει την ικανότητά του ασθενή να δει, η βλεφαροπλαστική, μπορεί να εξαλείψει το πρόβλημα αυτό και επιτρέπει το πλήρες άνοιγμα των ματιών

Τις πρώτες εβδομάδες μετά την επέμβαση αναμένεται τα μάτια σας να κουραστούν πιο γρήγορα απ’ ότι προηγουμένως γι’ αυτό είναι σημαντικό να μην τα κουράζετε πολύ. Εάν η εργασία σας απαιτεί να βρίσκεστε πολλές ώρες μπροστά σε υπολογιστή, εξετάστε την πιθανότητα να μειώσετε τον φόρτο εργασίας σας τις πρώτες μέρες και να τον αυξάνετε σταδιακά.

Πρέπει να προστατεύσετε τα μάτια σας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού σας, από τον ήλιο και τον άνεμο. Τις πρώτες εβδομάδες απαιτείται να φοράτε σκούρα γυαλιά ηλίου με κουφώματα που παρέχουν μεγάλη κάλυψη κάθε φορά που πηγαίνετε σε εξωτερικούς χώρους.

H επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και η διάρκεια της είναι 20-30 λεπτά. Οι περισσότεροι ασθενείς αισθάνονται αρκετά καλά και άνετα μετά από μερικές ημέρες, ενώ το μόνο που θα τους κρατάει μακριά από την εργασία τους είναι τα πιθανά οιδήματα και οι μώλωπες που θα έχουν εμφανιστεί μετεγχειρητικά. Αυτά θα υποχωρήσουν πλήρως έως την δεύτερη εβδομάδα.

Τέλος, θα πρέπει να αποφύγετε να σηκώνετε βάρη για έως και 4 εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση για να μην υπάρχει επιβάρυνση στα βλέφαρα. Αυτό μπορεί να είναι ένας δύσκολος περιορισμός, αλλά είναι κρίσιμο να μην προκαλούνται ξαφνικές αυξήσεις της αρτηριακής πίεσης μέχρι οι τομές σας επουλωθούν.

Ο Ελευθέριος Δημητραδιού, Πλαστικός & Επανορθωτικός Χειρουργός είναι ανα πάσα στιγμή στη διάθεση σας να σας απαντήσει σε τυχόν απορίες πριν και μετά την διαδικασία

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!

×