Λιποαναρρόφηση 4D - Λιπογλυπτική

Η 4D λιποαναρρόφηση χρησιμοποιεί τεχνολογία υπερήχων. Ο μεταδιδόμενος υπέρηχος στοχεύει ανεπιθύμητο λίπος. Στη συνέχεια, το λίπος που έχει υγροποιηθεί, αναρροφάται.

Η 4D λιποαναρρόφηση είναι η πιο πρόσφατη μορφή της τεχνικής Lipo Vaser. Χρησιμοποιεί κορυφαία τεχνολογία λιποαναρρόφησης για καλύτερα αποτελέσματα.Είναι μια δημοφιλής επιλογή για την καταπολέμηση των επίμονων περιοχών λίπους σε συνδυασμό με έναν υγιή τρόπο ζωής. Είναι δημοφιλές λόγω των αξιόπιστων αποτελεσμάτων και του τρόπου με τον οποίο ταυτόχρονα σμιλεύει το σώμα.

Είναι μια ακριβής και στοχευμένη διαδικασία κατάλληλη για μεγάλες ή μικρές περιοχές (συμπεριλαμβανομένων ευαίσθητων περιοχών, π.χ. πηγούνι και εσωτερικοί μηροί).

Οι καταλληλότεροι ασθενείς γι’ αυτή την επέμβαση είναι όσοι έχουν καλή ελαστικότητα του δέρματος. Αυτή την ελαστικότητα την συναντάμε πιο συχνά σε άτομα νεότερα ηλικιακά, σε άτομα που δεν καπνίζουν και δεν έχουν δερματικά σημάδια ηλίου.Ωστόσο, ο γιατρός θα εξετάσει τον ασθενή και θα προτείνει την καλύτερη λύση.

Η διαδικασία διαρκεί από 45 λεπτά έως δυόμιση ώρες. Η επέμβαση πραγματοποιείται με γενική αναισθησία και το άτομο μπορεί να επιστρέψει σπίτι την επόμενη ημέρα. Ο ασθενής πρέπει να φορά έναν ειδικό κορσέ για ένα μήνα. Σε λίγες ημέρες ο ασθενής θα μπορέσει να επιστρέψει στην εργασία του και να ξεκινήσει ελαφριές έως ήπιες δραστηριότητες. Ο ιατρός, Ελευθέριος Δημητραδιού, είναι στη διάθεση του ασθενή καθ’ όλη την διάρκει της αποθεραπείας του.

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!

×