Ραδιοσυχνότητες(R/F)

TI EINAI;

Η θεραπεία με RF ραδιοσυχνότητες αποτελεί μέθοδο «2 σε 1», καθώς αντιμετωπίζει αποτελεσματικά δύο βασικά αισθητικά ζητήματα: την επιδερμική χαλάρωση και το τοπικό πάχος ενώ Θεωρείται μη επεμβατική, είναι ανώδυνη και κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Είναι μία απολαυστική αλλά ταυτόχρονα πολύ δραστική μέθοδος, που γίνεται αντιληπτή σαν ένα ζεστό μασάζ, όμως στην πραγματικότητα η δράση της φτάνει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Προσφέρει άμεσα μία αναζωογονημένη όψη και καθώς προχωράνε οι συνεδρίες, χαρίζει ένα ορατό facelift.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Στην αγωγή κατά του τοπικού λίπους και κατ επέκταση της κυτταρίτιδας, τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος θερμαίνονται σε θερμοκρασία η οποία αυξάνει την τοπική κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα την οξυγόνωση των ιστών και την αποβολή του διοξειδίου του άνθρακα και των τοξινών. Επίσης παρακινεί την παροχέτευση αποθεμάτων λίπους στο λεμφικό σύστημα, προάγει την διαπερατότητα του ινώδους ιστού και τέλος ευνοεί την μείωση του όγκου των λιποκυττάρων. Κατά την διάρκεια της αγωγής, η θερμική δράση επιταχύνει την παραγωγή κολλαγόνου και ευνοεί τη συστολή των ινών του, αναδιαρθρώνοντας και συσφίγγοντας την επιδερμίδα. Με τις ραδιοσυχνότητες η αύξηση της θερμοκρασίας συντελείται εσωτερικά και σε όλη την μάζα του σώματος. Ακολουθεί πορεία από μέσα προς την επιφάνεια του δέρματος και έτσι μηδενίζονται οι πιθανότητες για επιφανειακά εγκαύματα κατά την διάρκεια της θεραπείας.

Πριν τη θεραπεία

Στην περιοχή της θεραπείας, δεν θα πρέπει να έχει προηγηθεί εφαρμογή δερματικών fillers, όπως εμφυτεύματα κολλαγόνου.
Αποφύγετε ο,τιδήποτε μπορεί να ερεθίσει την επιδερμίδα σας αμέσως πριν τη θεραπεία. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η ηλιοθεραπεία, όπως και το τεχνητό μαύρισμα (σολάριουμ).

Μετά τη θεραπεία

Δεν υπάρχει περιορισμός στην εφαρμογή μακιγιάζ μετά τη θεραπεία.
Για ανακούφιση τυχόν ερυθρότητας, συστήνεται η εφαρμογή ενυδατικής κρέμας ή κρύας κομπρέσας.

Συστήνεται η κατανάλωση αρκετών υγρών για την αποβολή των τοξινών.

Η έκθεση στον ήλιο επιτρέπεται, αλλά με τη χρήση της απαραίτητης αντηλιακής προστασίας.

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!

×