Αυξητική Μαστών

Η χειρουργική επέμβαση αύξησης του στήθους είναι μια χειρουργική διαδικασία στην οποία εισάγονται εμφυτεύματα στους μαστούς, για να δημιουργηθεί ενίσχυση του στήθους καθιστώντας το μεγαλύτερο. Τα εμφυτεύματα στήθους είναι από τα πλέον χρησιμοποιούμενα, ασφαλή και μελετημένα εμφυτεύσιμα ιατρικά βοηθήματα στον κόσμο.

Κάποιοι λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες επιλέγουν αυτή την επέμβαση είναι διότι:

Η μεγέθυνση του μαστού πραγματοποιείται με γενικό αναισθητικό και συνήθως διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα. Ο χειρουργός, συνήθως τοποθετεί το εμφύτευμα ακριβώς πίσω από το στήθος καθώς αυτό δίνει το πιο φυσικό αποτέλεσμα. Αν δεν υπάρχει αρκετό δέρμα και ιστός του μαστού για να καλύψουν το εμφύτευμα τότε ο χειρουργός τοποθετεί τα εμφυτεύματα πίσω από τον θωρακικό μυ.

Μετά τη χειρουργική επέμβαση, χρειαστεί να φοράτε μετεγχειρητικό σουτιέν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, για να στηρίξετε και να προστατεύσετε το στήθος σας, για κάποιες εβδομάδες.
Στην εργασία σας θα είστε σε θέση να επιστρέψετε μετά το πέρας της πρώτης εβδομάδα, ανάλογα με τον τύπο εργασίας σας. Στην αθλητική δραστηριότητα θα μπορέσετε να επανέλθετε εντός τεσσάρων έως έξι εβδομάδων.

Η χειρουργική επέμβαση της αυξητικής των μαστών παίρνει 1-2 ώρες. Η διαφοροποίηση της επέμβασης εξαρτάται από τον τύπο της τομής, το είδος του ενθέματος, και η θέση τοποθέτησης του ενθέματος.
Η ανάρρωση ποικίλλει από 3 με 4 ημέρες αλλά αυτό εξαρτάται και από το είδος της εργασίας της κάθε γυναίκας. Αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο είναι η ελαστικότητα του δέρματος και των ιστών κάτω από αυτό.

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!

×