Medi Cool 3d System

Το Medi Cool 3d System είναι μία τριπλή θεραπεία για την σύσφιξη και την απώλεια του λίπους και της κυτταρίτιδας

Cryolipolysis 300€

Η Cryolipolysis είναι μια μη επεμβατική διαδικασία κατά την οποία τοποθετείται μια κεφαλή στα σημεία που υπάρχει η προς θεραπεία περιοχή. Η συσκευή εξάγει βαθμιαία τη θερμότητα του σώματος μέχρι να παγώσει το υποδόριο λίπος, με αποτέλεσμα την ψύξη και αποβολή του λίπους. 

Το σύστημα Cryolipolysis MEDICOOL ελέγχει το ρυθμό εξαγωγής ψύξης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Το αποτέλεσμα είναι η μείωση του λίπους που είναι ορατή στους περισσότερους ασθενείς από δύο έως τέσσερις μήνες. Τα κύτταρα του λίπους στην περιοχή σταδιακά εξαλείφονται μέσω κανονικών μεταβολικών διεργασιών του σώματος.


Cavitation 60€

Το υπερηχητικό όργανο αδυνατίσματος με σπηλαίωση (υπερηχογραφημένη λιποαναρρόφηση) υιοθετεί τις τελευταίες επιστημονικές και τεχνολογικές μεθόδους που μπορούν να αποτελέσουν αποτελεσματική θεραπεία για την επίμονη λιπαρότητα της κυτταρίτιδας και του φλοιού πορτοκαλιού. Η κεφαλή Cavitation είναι μία γεννήτρια υπερήχου που προκαλεί “σπηλαίωση” και βασίζεται στον συντονισμό των κυμάτων πίεσης σε συνεχή μετάδοση. Αυτό παράγει μικροφυσαλίδες που καταστρέφουν τα λιπώδη κύτταρα, καταστρέφοντας και επεξεργάζοντας το λίπος σε μια υγρή ουσία, η οποία θα εξαλειφθεί από το λεμφικό σύστημα, την ουροδόχο οδό. Έτσι πετυχαίνουμε σωματική αναδιαμόρφωση, επειδή αναδιανέμονται τα κύτταρα του σώματος που δεν έχουν καταστραφεί. Έτσι, η σπηλαίωση είναι αποτελεσματική για να διαλύσει το λίπος, να βελτιώσει τους ιστούς της κυτταρίτιδας, να σφίξει το δέρμα και να ενισχύσει την ελαστικότητα του δέρματος.


RF Ραδιοσυχνότητες 60€

Η κλινική πρακτική έχει αποδείξει ότι το RF μπορεί να συμπιέσει αποτελεσματικά και να αναγεννήσει το δέρμα. Χρησιμοποιώντας τη μοναδική τεχνολογία βαθιάς θέρμανσης (τεχνολογία πλάσματος ραδιοσυχνοτήτων), μπορεί να ενεργοποιήσει το βαθύ κολλαγόνο και να προωθήσει νέα ανάπτυξη κολλαγόνου, να καλύψει τη συστολή του κολλαγόνου και την απώλεια κενών θέσεων, σφίγγοντας έτσι το δέρμα ώστε να ανακτήσει την ελαστικότητα του δέρματος.


Aν γίνει συνδιασμός Cavitation (60€) και RF (60€), η τιμή είναι από 120€ στα 80€ ανά συνεδρία.

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!

×