Ιατρικός Καθαρισμός Προσώπου για γυναίκες & άνδρες

Το καθημερινό μακιγιάζ, η ρύπανση της ατμόσφαιρας καθώς και γενετικοί παράγοντες, δημιουργούν στην επιδερμίδα μας έντονη λιπαρότητα, συσσωρευμένα νεκρά κύτταρα, διευρυμένους πόρους και μαύρα στίγματα.
Ο βαθύς καθαρισμός αποτελεί εγγυημένη λύση σε όλα τα παραπάνω προβλήματα, αφού με τη χρήση ειδικών προϊόντων και μηχανημάτων, αφαιρείται από την επιδερμίδα οτιδήποτε αλλοιώνει τη φυσική λάμψη και υφή της. Ο καθαρισμός προσώπου δεν έχε ηλικία ούτε φύλο. Είναι απαραίτητος σε γυναίκες, άνδρες ακόμη και σε εφήβους, και καλό είναι να γίνεται από δύο έως τέσσερις φορές τον χρόνο, ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες του καθενός.

Στο Health Laser Clinic εφαρμόζουμε τρεις μεθόδους καθαρισμού προσώπου, ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις τής κάθε επιδερμίδας και, φυσικά, έπειτα από διάγνωση δερματοανάλυσης.

Μέθοδοι καθαρισμού της επιδερμίδας:

Βαθύς καθαρισμός με vaper

Η διάνοιξη των πόρων διευκολύνεται με τη χρήση συσκευής ατμόλουτρου (vaper), και εξαγωγή σμήγματος, αφαίρεση των φαγεσόρων (μαύρα στίγματα) με τη βοήθεια ιατροφαρμακευτικών σκευασμάτων καθώς και με τη χρήση μηχανήματος υψισύχνων, για την αποφυγή οποιασδήποτε μόλυνσης. Στη συνέχεια, εφαρμόζονται φαρμακευτικά ή/και φυτικά θεραπευτικά προϊόντα, κατάλληλα για την αντιμετώπιση του εκάστοτε προβλήματος.

Κατάλληλη: Για κάθε είδους δέρμα (λιπαρό, ξηρό, μεικτό).

Συχνότητα: Ανάλογη με την ποιότητα του δέρματος, 2 με 4 φορές τον χρόνο.

Διάρκεια: 1 ώρα &30 λεπτά.

Βαθύς καθαρισμός με υπερήχους

Με τη χρήση υπερήχων αποφεύγεται το προηγούμενο στάδιο διάνοιξης με ατμό (vaper), αν έχουμε να αντιμετωπίσουμε ευαίσθητο δέρμα με τάση προς ευρυαγγεία, χωρίς να αλλοιώνεται θεραπευτικά και αισθητικά το αποτέλεσμα. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται μετά τη χρήση υπερήχων είναι ανάλογα με την ποιότητα του δέρματος.

Κατάλληλη: Για ευαίσθητο δέρμα, περιοχές με ευρυαγγεία και συμπληρωματικά σε άλλη ιατρική θεραπευτική αγωγή (κατά περίπτωση).

Συχνότητα: Εξατομικευμένη.

Διάρκεια: 1 ώρα & 15 λεπτά.

Kαθαρισμός mesotherapy

Με τη χρήση υπερήχων αποφεύγεται το προηγούμενο στάδιο διάνοιξης με ατμό (vaper), αν έχουμε να αντιμετωπίσουμε ευαίσθητο δέρμα με τάση προς ευρυαγγεία, χωρίς να αλλοιώνεται θεραπευτικά και αισθητικά το αποτέλεσμα. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται μετά τη χρήση υπερήχων είναι ανάλογα με την ποιότητα του δέρματος.

Κατάλληλη: Για ευαίσθητο δέρμα, περιοχές με ευρυαγγεία και συμπληρωματικά σε άλλη ιατρική θεραπευτική αγωγή (κατά περίπτωση).

Συχνότητα: Εξατομικευμένη.

Διάρκεια: 1 ώρα & 15 λεπτά.

Βαθύς καθαρισμός με φυτικό peeling

Το peeling με φυτικά προϊόντα είναι μια φυσική εναλλακτική μέθοδος για τον σε βάθος καθαρισμό της επιδερμίδας, η οποία αφαιρεί φαγέσωρες και σπυράκια, ενώ θεραπεύει σταδιακά την υπερέκκριση σμήγματος καθώς και τα σημάδια και τις ουλές από παρελθοντικές βλάβες.

Κατάλληλη: Για «προβληματικές» επιδερμίδες με έντονη λιπαρότητα ή σημάδια από «παλιά» ακμή. Ενδείκνυται επίσης στην περίπτωση ταλαιπωρημένης και ώριμης επιδερμίδας, με πανάδες, δυσχρωμίες και τραχύτητα.

Συχνότητα: Ανάλογη με την ανοχή του δέρματος.

Διάρκεια: 1 ώρα & 45 λεπτά.

Abyss phytopeeling

Οι επαγγελματική σειρά καλλυντικών της SPA Abyss είναι αποτέλεσμα της ιατρικής προσέγγισης της κοσμητολογίας σε έναν συνδυασμό φυσικών συστατικών και υψηλής τεχνολογίας. Η σειρά «Deep Phyto Peeling» είναι ιδανική για την αντιμετώπιση της ακμής σε αρχικό ή προχωρημένο στάδιο. Η ευρεία γκάμα προϊόντων της επιτρέπει την εξατομικευμένη μέθοδο θεραπείας, ενώ υποστηρίζεται και από προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη συνέχεια και στο σπίτι.

Συχνότητα: Από 4-6 φορές για θεραπείες Καθαρισμού και Ακμής, και από 6-12 φορές για θεραπείες Λεύκανσης

Διάρκεια: Από 45 έως 1:45’, εάν υπάρχει ανάγκη για βαθύ καθαρισμό.

Restful look

Μια εξαιρετική και αρκετά οικονομική φροντίδα ματιών, βασισμένη στα ιατροτεχνολογικά προϊόντα Exuviance, η οποία απευθύνεται κυρίως σε άτομα με «κουρασμένα» και «ταλαιπωρημένα» μάτια, εξαιτίας της χρήσης φακών επαφής, πολύωρης εργασίας μπροστά σε οθόνη υπολογιστή αλλά και γενικότερης ευαισθησίας της περιοχής. Επιπλέον, τα συστατικά των προϊόντων Exuviance απαλύνουν δραστικά στα πρώτα σημάδια γήρανσης και τις λεπτές ρυτίδες.

Συχνότητα: 1 φορά την εβδομάδα για 6-8 φορές αναλόγως την ανάγκη

Διάρκεια: Με 45 λεπτά διάρκεια, μπορείτε να το κάνετε ακόμα και σαν διάλλειμα από το γραφείο

Easy Droxy Peel

Επιλέγοντας το μοναδικό αόρατο Peeling. Με τη δυνατότητα να συνδυάσουμε τη δύναμη των σημαντικότερων οξέων φρούτων.

Glycolic Acid: κυτταρική αναγέννηση
LacticAcid: ενυδάτωση και αναζωογόνηση δέρματος
SalicylicAcid: φαγεσωρολυτική δράση
CitricAcid: αντιοξειδωτική δράση, καταπολεμά και εξουδετερώνει
τις ελεύθερες ρίζες
AzelaicAcid: αντιφλεγμονώδης δράση, αντι-τυροσινάση δράση
KojicAcid: αντι-τυροσινάση δράση, καταπόλεμηση μελάγχρωσης.

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!

×