Ενέσιμη μεσοθεραπεία Jalupro/jalupro HMW

Τι είναι η μεσοθεραπεία:

Η μεσοθεραπεία παίρνει την ονομασία της λόγω της εφαρμογής της στον ενδιάμεσο ιστό ανάμεσα στην επιδερμίδα και το υποδόριο λίπος, δηλαδή στο υποδόριο. Η ενέσιμη μεσοθεραπεία εφαρμόζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο πρόσωπο ή στο σώμα και συνδυάζεται και με άλλες θεραπείες (peeling, laser).

Τι είναι το Jalupro:

Τα Jalupro & Jalupro HMW είναι ελβετικής προέλευσης ενέσιμα διαλύματα εξαιρετικά πλούσια σε Αμινοξέα (γλυκίνη, L-προλίνη , L-Λυσίνη , L-λευκίνη) και Υαλουρονικό οξύ. Κατά αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουν τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών, ενεργοποιούν τη Νέο – κολλαγονογένεση, καθώς και τη μείωση του ρυθμού αποδόμησης του κολλαγόνου, βοηθώντας στην παραγωγή Αυξητικών Παραγόντων. Επίσης, ενεργοποιούν τη μεταβολική δραστηριότητα των ινοβλαστών, διεγείροντας την παραγωγή και τη σύνθεση νέου κολλαγόνου, καθώς και τη μείωση του ρυθμού αποδόμησης του κολλαγόνου, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη διατήρηση των βέλτιστων επιπέδων υγρασίας του δέρματος λόγω απορρόφησης νερού, δημιουργώντας »μοριακές σκαλωσιές», με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται πολύ πιο ελαστικό.

Σε ποιους τομείς βοηθάνε τα Jalupro και Jalupro HMW:

Το Jalupro αποκαθιστά τη λάμψη και τη σφριγηλότητα στο θαμπό δέρμα, προλαμβάνει και μειώνει τη χαλάρωση του δέρματος (προσώπου και σώματος), μειώνει τις λεπτές γραμμές και τα σημάδια έκφρασης, αποτρέπει αποδόμηση του κολλαγόνου, βελτιώνει την εμφάνιση των σημαδιών-ουλών (ακόμα κι αυτών της ακμής) και των ραγάδων.

Το Jalupro HMW έχει μελετηθεί ώστε να παρέχει δράση Βιο-αναζωογόνησης σε περιοχές όπου το δέρμα έχει πολύ έντονα σημάδια (όπως αυτά της ακμής), ρυτίδες έκφρασης ή γενικότερα βαθιές ρυτίδες. Ιδίως σε εκείνες του λαιμού και ντεκολτέ έχει πολύ καλά αποτελέσματα.

Σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία παραγωγής κολλαγόνου κι ελαστίνης, μπορεί να αυξήσει τα αποτελέσματα της κατά πολύ μεγάλο ποσοστό και να τα παρατείνει σε διάρκεια στο χρόνο. Εξαιρετικά αποτελέσματα για την αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος, της χαλάρωσης αλλά και στην τριχόπτωση, με βάση νέες μελέτες που έχουν δημοσιευθεί.

Σε ποιος περιοχές μπορούν να εφαρμοστούν τα Jalupro & Jalupro HMW;

Οι περιοχές στις οποίες μπορούμε να εφαρμόσουμε τα Jalupro & Jalupro HMW είναι:

⦁ Πρόσωπο
⦁ Ντεκολτέ
⦁ Λαιμός
⦁ Βραχίονες
⦁ Χέρια
⦁ Εσωτερικό των μηρών
⦁ Κοιλιά
⦁ Γόνατα-Αγκώνες

Συχνότητα:

Jalupro: 3-4 θεραπείες ανά διάστημα 1-2 εβδομάδες, δύο φορές το χρόνο.

Jalupro HMW: 2-3 θεραπείες ανά διάστημα 3-4 εβδομάδων, δύο φορές το χρόνο.

Με ποιες θεραπείες μπορεί να συνδυαστεί το Jalupro & Jalupro HMW;

Οι θεραπείες με τις οποίες μπορεί να συνδυαστεί το Jalupro & Jalupro HMW είναι:

  • HIFU
  • CO2 FRACTIONAL
  • IPL (παλμικό φως)
  • LED THERAPY (φωτοθεραπεία)
  • PRP (αυτόλογη μεσοθεραπεία με βλαστοκύτταρα)
  • RF (ραδιοσυχνότητες)

Οδηγίες μετά τη θεραπεία:

Αντηλιακή προστασία στο σημείο της θεραπείας κατά την έκθεση στον ήλιο για τουλάχιστον 15 ημέρες (SPF 50).

Τα βήματα της θεραπείας:

STEP 1

Πριν από κάθε θεραπεία βγάζουμε φωτογραφίες το πρόσωπο του ασθενή.

STEP 2

Καθαρίζουμε το δέρμα του ασθενή από τυχόν ρύπους και μακιγιάζ, με γαλάκτωμα καθαρισμού. Με Octenisept Spray επιτυγχάνουμε αντισηψία δέρματος.

STEP 3

Σε περίπτωση που χρειαστεί ζωγραφίζουμε με άσπρο μολύβι την περιοχή που θα γίνει η έγχυση του Jalupro για να έχουμε κάποια όρια.

STEP 4

Ετοιμάζουμε τον δίσκο μας στον οποίο έχουμε βάλει γάντια, μάσκα μιας χρήσης, γάζες, φυσιολογικό ορό, 2-3 σύριγγες luer lock 1ml, βελόνες μεσοθεραπείας 31G, 1 βελόνα 18G για την αναρρόφηση του υλικού.

STEP 5

Διαλύουμε το flacon του Jalupro με τον διαλύτη του που βρίσκεται μέσα στην συσκευασία. Σε ορισμένες περιπτώσεις αν ο Ιατρός το κρίνει απαραίτητο μπορεί να ρίξουμε μέσα στο διάλυμα και κάποιες μονάδες Botox (Jalubotox).

STEP 6

Βεβαιωνόμαστε ότι το διάλυμα είναι έτοιμο και αρχίζουμε να αναρροφούμε το διάλυμα στις σύριγγες.

STEP 7

Ξεκινάμε την έγχυση του υλικού στο δέρμα με ενδοδερμικές ενέσεις δημιουργώντας πολφούς (ανάμεσα στην επιδερμίδα και τον υποδόριο ιστό).

STEP 8

Τέλος καθαρίζουμε ταμποναριστά το δέρμα και δίνουμε οδηγίες για τις επόμενες ώρες.

STEP 9

Οι πολφοί μέσα στις επόμενες ώρες θα απορροφηθούν πλήρως. Ίσως δημιουργηθούν κάποιες εκχυμώσεις, οι οποίες θα υποχωρήσουν στις επόμενες μέρες.

STEP 10

Μετά την αποχώρηση του ασθενή πετάμε προσεχτικά τις βελόνες στα αιχμηρά και καθαρίζουμε την αίθουσα.

STEP 11

Περνάμε στην καρτέλα του ασθενή τις πληροφορίες της θεραπεία.

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!

×