Θεραπείες Για Την Περιοχή Των Ματιών

Master Of The Game

Η Sothys με την εξευγενισμένη φόρμουλα νέας γενιάς “Multi-Action Eye Contour” σας χαρίζει αποδεδειγμένα ακαταμάχητο και φωτεινό βλέμμα, με αποτέλεσμα που διαρκεί για μήνες.

Κατάλληλο: κυρίως για άντρες αλλά και για γυναίκες που εργάζονται μπροστά σε υπολογιστή ή κουράζουν έντονα την περιοχή των ματιών

Συχνότητα: από 6 έως 8 συνεδρίες, ανά 7-10 ημέρες, 2 φορές ετησίως

Διάρκεια: από 65 έως 80 λεπτά

Restful Look

Εξαιρετική αλλά και οικονομική φροντίδα για την περιοχή των ματιών, βασισμένη στα ιατροτεχνολογικά προϊόντα Εxuviance.Επιπλέον τα συστατικά των προϊόντων Exuviance απαλύνουν δραστικά τα πρώτα σημάδια γήρανσης και τις λεπτές ρυτίδες.

Κατάλληλο: για όλους και, κυρίως, για άτομα με κουρασμένα και ταλαιπωρημένα μάτια, εξ αιτίας της χρήσης φακών επαφής, πολύωρης εργασίας μπροστά σε οθόνη υπολογιστή, αλλά και γενικότερης ευαισθησίας της περιοχής

Συχνότητα: 1 φορά την εβδομάδα, από 6 έως 8 συνεδρίες, ανάλογα με την περίπτωση

Διάρκεια: 45 λεπτά

Sothys Eye Treatment

Μια ολοκληρωμένη επαγγελματική θεραπεία για μάτια που λάμπουν από υγεία, σε συνδυασμό με εξειδικευμένο μασάζ με πορσελάνινα κουταλάκια. Στοχεύει στα ορατά σημάδια: σακούλες, μαύροι κύκλοι, εμφανείς ρυτίδες.

Κατάλληλο: για ευαίσθητα μάτια και όλους όσους φορούν φακούς επαφής

Συχνότητα: 1 φορά την εβδομάδα, σε 4 συνεδρίες

Διάρκεια: 55 λεπτά

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!

×