Ριζική αποτρίχωση με Epilrose και Τεχνολογία R/F

Για Λευκή Ανοιχτόχρωμη Τρίχα

δανική μέθοδος για λευκή ή ξανθή τριχοφυΐα, αν και δεν είναι απαγορευτική για τη μελανόχρωμη, μολονότι στην περίπτωση αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα και μακροχρόνια. Ουσιαστικά, αυτό το είδος αποτρίχωσης επιτυγχάνεται με την εισαγωγή λεπτής βελόνας στον κάθε θύλακα, μέσω της οποίας παροχετεύεται ηλεκτρικό ρεύμα με στόχο τη συρρίκνωσή του, ενώ ταυτόχρονα η τεχνολογία R/F δίνει τη δυνατότητα άμεσης ανάπλασης της επιδερμίδας.

Η μέθοδος απαιτεί πραγματική δεξιοτεχνία και σταθερές κινήσεις ακριβείας από την αισθητικό. Έτσι, μόνο με την απόλυτα επικεντρωμένη στόχευση, την τήρηση αυστηρών κανόνων υγιεινής (πάντα χρήση προσωπικής βελόνας και τήρηση προσωπικής υγιεινής) και τη χρήση φυσικών προϊόντων (απολυμαντικές και μαλακτικές κρέμες), αποφεύγεται οποιοσδήποτε πόνος, ερεθισμός ή τραυματισμός, παρενέργειες για τις οποίες έχει… «κατηγορηθεί» εξαιτίας της κακής, μη επαγγελματικής εφαρμογής της.

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!

×