Προϊοντικές θεραπείες προσώπου

Σε όλες τις θεραπείες –από τον βαθύ καθαρισμό, τη θεραπεία ακμής, τη θεραπεία σύσφιξης-αντιγήρανσης μέχρι τη θεραπεία ενυδάτωσης, ματιών και εξισορρόπησης– στο Health Laser Center χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα και άκρως φιλικά προς το δέρμα καλλυντικά και ιατρικά προϊόντα, παγκοσμίως αναγνωρισμένων εταιρειών, όπως οι: Sothys, Dermalogica, Neoderma, Excuviance κ.ά.

Soul Renewal

Μια αναζωογονητική θεραπεία που θα σας βοηθήσει να. . . ξαναγεννηθείτε, βιώνοντας την εμπειρία του μασάζ στο πρόσωπο με τα εξειδικευμένα ιαματικά προϊόντα νέας γενιάς «Renewal System» της Sothys. Το σύμπλεγμα H2CR (Health Cell Rest Complex) –βασικό συστατικό της σειράς «Renewal System» και αποκλειστικό σκεύασμα των ερευνητικών εργαστηρίων Sothys– ενεργοποιεί τα κύτταρα, έτσι ώστε να επαναλειτουργήσουν φυσιολογικά και σε βάθος χρόνου.

Από την πρώτη κιόλας θεραπεία, η επιδερμίδα ανακτά τη λάμψη της και τα μάτια δείχνουν –και είναι!– σαφώς πιο ξεκούραστα. Επιπλέον, η σειρά «Renewal System» περιλαμβάνει και προϊόντα μετέπειτα φροντίδας, για να απολαμβάνετε τις θεραπευτικές ιδιότητές της και στο σπίτι.

Siberian Energy Miracle

Μια εξαιρετική και αρκετά οικονομική φροντίδα ματιών, βασισμένη στα ιατροτεχνολογικά προϊόντα Exuviance, η οποία απευθύνεται κυρίως σε άτομα με «κουρασμένα» και «ταλαιπωρημένα» μάτια, εξαιτίας της χρήσης φακών επαφής, πολύωρης εργασίας μπροστά σε οθόνη υπολογιστή αλλά και γενικότερης ευαισθησίας της περιοχής. Επιπλέον, τα συστατικά των προϊόντων Exuviance απαλύνουν δραστικά στα πρώτα σημάδια γήρανσης και τις λεπτές ρυτίδες

Age Reverse

Οι πρωτοπόροι της κοσμητικής δερματολογίας δρ. Eugene Van Scott και δρ. Ruey Yu υπογράφουν την ολοκληρωμένη αγωγή αντιγήρανσης της Exuviance «Age Reverse», που επιδρά σε όλα τα επίπεδα του δέρματος, αναστέλλοντας τους μηχανισμούς γήρανσής του. Όπως απέδειξαν κλινικές μελέτες, μέσα σε τέσσερις εβδομάδες το 100% των συμμετεχόντων σημείωσαν εμφανή βελτίωση της όψης της επιδερμίδας τους και το 96% επιπλέον λάμψη και καθαρότητα.

Deep Phyto Peeling

Οι επαγγελματική σειρά καλλυντικών της SPA Abyss είναι αποτέλεσμα της ιατρικής προσέγγισης της κοσμητολογίας σε έναν συνδυασμό φυσικών συστατικών και υψηλής τεχνολογίας. Η σειρά «Deep Phyto Peeling» είναι ιδανική για την αντιμετώπιση της ακμής σε αρχικό ή προχωρημένο στάδιο. Η ευρεία γκάμα προϊόντων της επιτρέπει την εξατομικευμένη μέθοδο θεραπείας, ενώ υποστηρίζεται και από προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη συνέχεια και στο σπίτι.

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!

×