PH Formula

Η pHformula ιδρύθηκε στα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα και εξακολουθεί να διοικείται από την τέταρτη γενιά της οικογένειας των φαρμακοποιών που ειδικεύεται στην δερματολογία, γεγονός το οποίο αντανακλά τα οφέλη στην έρευνα για δερματολογικές καινοτομίες. Όλες οι θεραπείες και οι φόρμουλες που χρησιμοποιούνται από την pHformula υποστηρίζονται από την επιστήμη με περισσότερα από 30 χρόνια συνδυασμένης επιστημονικής και ιατρικής εμπειρίας. Η pHformula θέτει το πρότυπο με επιστημονικές αποδείξεις για την προηγμένηχνολογία στην αναδόμηση του δέρματος.

Το σύστημα θεραπειών της PhFormula βασίζεται στην ελεγχόμενη χημική αναδόμηση του δέρματος. Ο μηχανισμός δράσης της ελεγχόμενης χημικής αναδόμησης είναι τελείως διαφορετικός απ’ τα παραδοσιακά peelings.Τα peelings προκαλούν κυρίως την αποφολίδωση του δέρματος, ενώ η ελεγχόμενη αναδόμηση, ενεργά προκαλεί την επιτάχυνση της αναγέννησης των κυττάρων στα διάφορα στρώματα του δέρματος μειώνοντας αισθητά τον τραυματισμό και τον επιφανειακό ερεθισμό του. Η PhFormula αναπτύθχηκε ως δερματολογικό σύστημα αναδόμησης, που αντιμετωπίζει επιτυχώς δερματικές παθήσεις όπως η γήρανση, υπερμελάγχρωση, ακμή και ροδόχρου ακμή.

Τα peelings της PhFormula μπορούν να συνδυαστούν με την εξειδικευμένη μεσοθεραπεία dermapen, μια τεχνολογία άμεσης διαδερμίας (microneedling) που δημιουργεί μικροσκοπικές οπές και διεγείρει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Παράλληλα, τα προϊόντα της PhFormula διεισδύουν έως τους ινοβλάστες και τροφοδοτούν καλύτερα τα κύτταρα του χορίου και της βασικής στιβάδας του δέρματος.

M.E.L.A. POWERCLAY (ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ)

Η pHformula είναι στην πρώτη γραμμή παραγωγής καινοτόμων συνθέσεων προσανατολισμένων στο αποτέλεσμα. Μια από τις δυσκολότερες δερματικές διαταραχές για θεραπεία είναι η Υπερμελάγχρωση. Η ομάδα Έρευνας & Ανάπτυξής μας έχει πραγματοποιήσει, τα τελευταία 2 χρόνια, εντατικές έρευνες για να βελτιώσει τα αποτελέσματα των θεραπειών της υπερμελάγχρωσης. Αυτό έφερε ως αποτέλεσμα την αναβάθμιση των M.E.L.A. 1, 2 και 3 με το νέο, συστατικό αξιοσημείωτης αναστολής της τυροσινάσης, 4-n-butylresorcinol.

Η έρευνα και αναβάθμισή μας βασίζεται στα ακόλουθα ευρήματα των οποίων το συμπέρασμα έχει ως εξής:

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Τα παρόντα in vitro και in vivo δεδομένα αποδεικνύουν την υψηλή ανασταλτική ικανότητα της 4-n-butylresorcinol, υπερβαίνοντας μακράν την ισχύ της υδροκινόνης, της αρβουτίνης και του κοζικού οξέως. Η κλινική βελτίωση της δερματικής μελάγχρωσης αποκαλύπτει την 4-n-butylresorcinol ως μια ενεργή χημική ένωση, πολύτιμη στη διαχείριση των μελαχρωματικών διαταραχών.

Όπως εκδόθηκε στην Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας 

www.ncbi.nlm.nih.gov

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Υπάρχει μια αξιοσημείωτη αύξηση της διέγερσης και ήπια ως έντονη αίσθηση καύσου στο δέρμα λόγω αυτής της αναβάθμισης της σύνθεσης. Πρέπει να ληφθεί μέριμνα και κάθε εφαρμογή πρέπει να χρονομετρείται. Οι ασθενείς πρέπει να παρακολουθούνται στενά ώστε να εξασφαλιστεί πως το επιλεγμένο M.E.L.A. powerclay θα αφαιρεθεί εντός του ενδεδειγμένου χρόνου. Ο νέος ενδεδειγμένος χρόνος για τα Μ.E.L.A. 1, 2 και 3 powerclay είναι 2 έως 20 λεπτά. Αφαιρέστε αμέσως εάν η αίσθηση είναι ανυπόφορη για τον ασθενή. Η καθημερινή εφαρμογή SPF50+ είναι υποχρεωτική μετά από κάθε θεραπεία M.E.L.A. και για τους ασθενείς που πάσχουν από υπερμελάγχρωση.
Ερυθρότητα, σφίξιμο και ορατό ξεφλούδισμα είναι συνηθισμένο αποτέλεσμα μετά τη θεραπεία.

ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:
Απλώστε την powerclay μάσκα και εφαρμόστε σε λεπτές, ομοιόμορφες στρώσεις χρησιμοποιώντας πινέλο ή σπάτουλα. Ξεκινήστε εφαρμόζοντας την πρώτη στρώση επικεντρωμένοι ιδιαιτέρως σε περιοχές με ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Αφήστε για 2 έως 20 λεπτά πριν αφαιρέσετε. ΠΡΟΣΟΧΗ: αυτή η μάσκα ΔΕΝ είναι αυτό-εξουδετερούμενη και πρέπει να αφαιρεθεί μετά το ενδεδειγμένο χρονικό διάστημα. Αναμείνατε έως ότου η διέγερση υποχωρήσει και εάν το δέρμα ανέχεται προχωρήστε σε εφαρμογή δεύτερης, ομοιόμορφης στρώσης σε ολόκληρη την περιοχή του προσώπου. Καθαρίστε απαλά το δέρμα με E.X.F.O. καθαριστικό για να αφαιρεθεί κάθε ίχνος της μάσκας και στεγνώστε.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ:
Όλες οι αναβαθμισμένες συνθέσεις αναγράφονται ξεκάθαρα στο καπάκι του βάζου και της συσκευασίας “upgraded formulation – application time: 2 to 20 minutes” για να εξασφαλίσουν τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Η έρευνα και αναβάθμισή μας βασίζεται στα ακόλουθα ευρήματα των οποίων το συμπέρασμα έχει ως εξής:

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Τα παρόντα in vitro και in vivo δεδομένα αποδεικνύουν την υψηλή ανασταλτική ικανότητα της 4-n-butylresorcinol, υπερβαίνοντας μακράν την ισχύ της υδροκινόνης, της αρβουτίνης και του κοζικού οξέως. Η κλινική βελτίωση της δερματικής μελάγχρωσης αποκαλύπτει την 4-n-butylresorcinol ως μια ενεργή χημική ένωση, πολύτιμη στη διαχείριση των μελαχρωματικών διαταραχών.

Όπως εκδόθηκε στην Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23205541

Πρωτόκολλο Θεραπείας A.G.E

Το A.G.E. διάλυμα της PhFormula δημιουργήθηκε ως μια προηγμένη αντιγηραντική θεραπεία αναδόμησης για της αντιμετώπιση των χαρακτηριστικών συμπτωμάτων της γήρανσης (γεροντικές κηλίδες) όπως φωτογήρανση, πανάδες, διαταραχές χρωματικού τόνου, θαμπή εμφάνιση, επιφανειακές και μεσαίες ρυτίδες έκφρασης.

Βασικά Ενεργά Συστατικά:

•  PH-DVC(σύστημα μεταφοράς)
•  Μανδελικό Οξύ
•  Πυρουβικό Οξύ
•  Λακτοβιονικό Οξύ
•  Ρετινόλη

Διάρκεια: 30’-45’

Συχνότητα: 4-6 συνεδρίες, ανά 15 ημέρες, επανάληψη 2 φορές τον χρόνο

Eναλλακτικό πρωτοκολλο: συνδιασμός με Dermapen, έως 3 θεραπείες και επανάληψη μετά από ένα 6μηνο

TDS Firming

Συσφικτική θεραπεία που έχει ως στόχο λεπτές γραμμές και ρυτίδες, πρόωρη γήρανση, φωτογήρανση, χαλαρό δέρμα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σε συγκεκριμένες προβληματικές περιοχές όπως η ευαίσθητη περιοχή των ματιών καθώς και γύρω από την περιοχή του στόματος. Εφαρμόζεται θεραπευτική επαγωγή φυσικού κολλαγόνου. Ο συνδυασμός συγκεκριμένων οξέων, ρετινόλης, βιταμίνης C, cyto-STIM, THPE και πεπτιδίων έχει οδηγήσει σε μια θαυματουργή θεραπεία με άμεσα ορατά αποτελέσματα, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και λαμπερή, σφρυγιλή και καλά ενυδατωμένη.

Βασικά Ενεργά Συστατικά:

•  Υαλουρονικό οξύ

•  Cyto-stim                            

•  Thpe

•  Ph-DVC

Διάρκεια: 30-45’

Συχνότητα: 4-6 συνεδρίες, ανά 15 ημέρες

A.C.N.E

Oμοναδικός συνδυασμός των A.C.N.E. δημιουργήθηκε ειδικά για να διορθώσει τις κύριες εκδηλώσεις της ακμής όπως φαγέσωρες, βλατίδες και φλύκταινες. Σχεδιάστηκε για να δράσει στους 4 παράγοντες που ενεργοποιούν την ακμή:

  1.  Σμηγματόρροια
  2. Υπερ-κερατινοποίηση
  3. Προπιονικά βακτήρια ή p-acnes
  4. Φλεγμονή

Βασικά ενεργά συστατικά:

•  PH-DVC

•  Πυρουβικό οξύ

•  Azeloglycine

•  Σαλικυλικό οξύ

•  Μανδελικό οξύ

Διάρκεια: 45’

Συχνότητα: 6-8 συνεδρίες, ανά 15 ημέρες, κατά περίπτωση

Chronic Redness Resurfacing

Ένα ισχυρό και αποτελεσματικό σύμπλοκο για τα χρόνια εξανθήματα και τη ροδόχρους ακμή. Σχεδιάστηκε Αποκλειτικά με αντιμικροβιακή δράση προκειμένου να βοηθήσει στη μείωση της ευθρότητας και στην πρόληψη των υποτροπών.

Βασικά ενεργά συστατικά:

  Μανδελικό οξύ

•  Σαλικυλικο οξύ

•  Λακτικό οξύ

•  PH-DVC

Διάρκεια: 30’-40’

Συχνότητα: 4-6 συνεδρίες, ανά 15-20 μέρες, κατά περίπτωση

V.i.t.a C Θεραπεία λαμψης

Είναι μια μοναδικά σχεδιασμένη θεραπεία για:

Α. Να εφαρμόζεται ως θεραπεία αναδόμησης για το καλοκαίρι.

Β. Ως βασική θεραπεία λάμψης και αντιοξείδωσης για όλο το χρόνο

Το σύστημα απελευθέρωσης λάμψης V.i.t.a. C περιέχει ένα μοναδικό συνδιασμό ενεργών συστατικών που ενισχύει της υπόλοιπες θεραπείες αναδόμησης της PHFormula. Η βιταμίνη Α βοηθάει στην αύξηση της κυτταρικής ανανέωσης ενώ το 1-ασκορβικο οξύ ισχυροποιεί το δέρμα καθώς ενιχσύει τις ίνες του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Βασικά ενεργά συστατικά:

  1-ασκορβικο οξύ

•  Υαλουρονικό οξύ

•  Ρετινόλη

•  PH-DVC

Διάρκεια: 45’

Συχνότητα: ανά 15-20 μέρες

Θεραπεία Αναδόμησης Για Την Περιοχή Των Ματιών Και Του Άνω Χείλους

H soft resurfacing cream της PhFormula είναι μοναδικά σχεδιασμένη σα μια προηγμένη αντιγηραντική θεραπεία αναδόμησης του δέρματος που βοηθάει στην αποκατάσταση των τυπικών βλαβών του γήρατος σε συγκεκριμένες περιοχές (Ζαρωμένο Βλέφαρο, Ρυτίδες καπνίσματος, λεπτές γραμμές και ρυτίδες, πρόωρη γήρανση και θαμπό δέρμα)

Βασικά ενεργά συστατικά:

•  Λακτοβιονικό οξύ (αναστολέας της μετταλλοπρωτεϊνασης)                                                            

•  Σαλικυλικό οξύ

•  Λακτικό οξύ                

•  Ρετινόλη

•  PH-DVC

Διάρκεια: 30’

Συχνότητα: 4-6 συνεδρίες, ανά 10-15 ημέρες, επανάληψη μετά από 3 μήνες

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!

×