Opera Mask Treatment

Η Iris LED Μask είναι μία Ιατρική συσκευή που χρησιμοποιεί την επίδραση του φωτός για εφαρμογές θεραπειών της επιδερμίδας.

Η μετατροπή της φωτεινής ενέργειας σε κυτταρική ενέργεια, βοηθάει στην :

Η θεραπεία με φως είναι μια μη επεμβατική, ασφαλής και εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος για μια νεότερη εμφάνιση του δέρματος, καθώς αντιπροσωπεύει ένα ψυχρό φως που σχετίζεται με το υπεριώδες φως.

Η θεραπευτική μέθοδος είναι χωρίς οποιεσδήποτε παρενέργειες ή πόνο και είναι αποτελεσματική για την ανακούφιση των συμπτωμάτων στην ακμή και το προβληματικό δέρμα.

Η συσκευή διαθέτει 150 LED λυχνίες, σύστημα ρύθμισης ώστε να προσαρμόζεται σε όλα τα πρόσωπα και καλύπτει και το τμήμα κάτω από το σαγόνι ως το λαιμό.
Μας δίνεται η δυνατότητα και για συνδυαστική θεραπεία με μικρορεύματα για ενεργοποίηση των μυών του προσώπου ώστε να πετύχουμε σύσφιξη και μείωση των ρυτίδων. Αυτό πετυχαίνεται από τα 7 ειδικά μεταλλικά ηλεκτρόδια που διαθέτει η μάσκα.

Προγράμματα

C 1.Το κόκκινο φως (κόκκινο-630nm)

Τονώνει την επιδερμίδα και βοηθάει στην ανάπτυξη του κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι μια βασική πρωτεΐνη που χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση των κατεστραμμένων ιστών και για την αποκατάσταση των παλαιών ιστών. Μπορεί να μειώσει τις λεπτές γραμμές να βελτιώσει τις ρυτίδες και να συρρικνώσει τους πόρους.

C 2.Το πράσινο φως (πράσινο-520nm)

Το πράσινο φως μπορεί να εξισορροπήσει τη χρωματική χρωστική ουσία και να μειώσει τις λεπτές γραμμές, να βελτιώσει τη γήρανση του δέρματος, να επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης του τραύματος και να ελαφρύνει την επιδερμίδα.

C 3.Το μπλε φως (Blue-470nm)

Έχει αντιβακτηριδιακή δράση. Τα βακτήρια της ακμής είναι δυνατόν να καταπολεμηθούν με το μπλε φως της Iris LED Mask. Επιπλέον, το μπλε φως έχει καταπραϋντική δράση, η οποία είναι πολύ αποτελεσματική για ευαίσθητα δέρματα. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην επιδερμίδα

C 4.Το κίτρινο φως Κίτρινο-590nm)

Έχει ειδικό μήκος κύματος 590nm, ώστε να βελτιώσει την ανταλλαγή οξυγόνου στα κύτταρα, ώστε να αναπληρώσει την ενέργεια τους, να αποσυνθέσει τη χρωστική ουσία, να προωθήσει την λεμφική αποστράγγιση, να βελτιώσει τις ρυτίδες, το τραχύ δέρμα κ.λπ.

C 5.Το μωβ φως (μωβ-650nm)

Μείωση της ακμής. Έχει αναπλαστικές ιδιότητες. Είναι κόκκινο και μπλε φως διπλής ζώνης. Είναι ένας συνδυασμός δύο ειδών φωτοθεραπείας. Ειδικά στη θεραπεία και τα σημάδια της ακμής έχει ιδιαίτερη καλή επίδραση.

C 6.Το κυανό φως (κυανό)

Διεισδύει στο δέρμα. Επιταχύνει τον μεταβολισμό στον ιστό του δέρματος. Βελτιώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και την χαλάρωση του δέρματος

C 7.Το φως λέιζερ (λευκό)

Μπορεί να διεισδύσει βαθιά στο δέρμα, έτσι ώστε να επιταχυνθεί ο μεταβολισμός των ιστών, τα σημεία χρώματος αποσύνθεσης, να βελτιωθεί η εμφάνιση λεπτών γραμμών και η γήρανση του δέρματος.

C 8.Συνδυαστική εναλλαγή και των 7 χρωμάτων

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!

×