Μηχανήματα Ιατρικής Αισθητικής

Δερμοαπόξεση

Από τις πιο επιτυχημένες μεθόδους ανανέωσης της επιδερμίδας, η δερμοαπόξεση είναι στην ουσία μια θεραπεία μηχανικής απολέπισης με μικροκρυστάλλους, η οποία έχει άμεσο αποτέλεσμα και χαρίζει πιο φωτεινό, λαμπερό και καθαρό πρόσωπο. Οι μικροκρύσταλλοι εκτοξεύονται και αναρροφώνται από και προς την επιφάνεια του προσώπου με ειδική συσκευή, παρασύροντας τα νεκρά κύτταρα και την περίσσεια σμήγματος. Ως μέθοδος δεν ερεθίζει την επιδερμίδα, καθώς η ένταση της εκτόξευσης και της αναρρόφησης των μικροκρυστάλλων είναι ελεγχόμενη, ομοιόμορφη και ομοιογενής, και προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε δέρματος.

Επιτυγχάνει άριστο αποτέλεσμα σε περιοχές με πιο παχιά επιδερμίδα (π.χ., μύτη) ή περιοχές με λιπαρότητα ή/και μαύρα στίγματα.

Η δερμοαπόξεση είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και συνδυάζεται με όλες τις ενέσιμες θεραπείες και, ιδανικά, με τη μεσοθεραπεία για αντιγήρανση.

Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία

με την Τεχνολογία Eporex

Πρόκειται για την πιο σύγχρονη τεχνική θεραπείας στο χώρο της Ιατρικής Αισθητικής και είναι η απόλυτη λύση, αν θέλετε να αποφύγετε τις καθαρά ενέσιμες θεραπείες. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση προβλημάτων στο σώμα και στο πρόσωπο, όπως ραγάδες, κυτταρίτιδα, μαύροι κύκλοι, χαλάρωση επιδερμίδας προσώπου κ.λπ. Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία πραγματοποιείται με το επαναστατικό μηχάνημα Eporex, που επιτυγχάνει τη σταθερή και μεγαλύτερη διείσδυση των θεραπευτικών ουσιών στους ιστούς και σε διαφορετικά βάθη. H ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος είναι άμεσα ορατές.

Dermapen

Πρόκειται για την τεχνολογία micro-needling, με την οποία πολλαπλές ακίδες σε λειτουργία αυτόματης δόνησης «διαπερνούν» κάθετα την επιδερμίδα, δημιουργώντας μικροσκοπικές οπές και διεγείροντας τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Παράλληλα, τα προϊόντα οποιασδήποτε θεραπείας διεισδύουν έως τους ινοβλάστες και τροφοδοτούν καλύτερα τα κύτταρα του χορίου και της βασικής στιβάδας του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό και γρήγορα εμφανές, ιδίως από άποψη σύσφιξης. Ιδανική μέθοδος για ραγάδες, ουλές και σημάδια από ακμή.

Ραδιοσυχνότητες - Thermalipo II

Μέσω μιας ασφαλούς και αποτελεσματικής διπολικής κεφαλής, η ενέργεια της ραδιοσυχνότητας (RF) κατευθύνεται στο δέρμα, θερμαίνοντάς το ελαφρά.

Με τις ραδιοσυχνότητες η αύξηση της θερμοκρασίας συντελείται εσωτερικά και σε όλη την μάζα του σώματος. Ακολουθεί πορεία από μέσα προς την επιφάνεια του δέρματος και έτσι μηδενίζονται οι πιθανότητες για επιφανειακά εγκαύματα κατά την διάρκεια της θεραπείας.

Στην αγωγή κατά του τοπικού λίπους και κατ επέκταση της κυτταρίτιδας, τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος θερμαίνονται σε θερμοκρασία η οποία αυξάνει την τοπική κυκλοφορία του αίματος, με τελικό αποτέλεσμα την οξυγόνωση των ιστών και την αποβολή του διοξειδίου του άνθρακα και των τοξινών. Επίσης παρακινεί την παροχέτευση αποθεμάτων λίπους στο λεμφικό σύστημα, προάγει την διαπερατότητα του ινώδους ιστού και τέλος ευνοεί την μείωση του όγκου των λιποκυττάρων. Στην διάρκεια της αγωγής για την σύσφιξη δέρματος, η θερμική δράση επιταχύνει την παραγωγή κολλαγόνου και ευνοεί τη συστολή των ινών του, αναδιαρθρώνοντας και συσφίγγοντας την επιδερμίδα.

Plasma Pen

Πως λειτουργεί η μέθοδος plasma pen;

Είναι μια φορητή συσκευή που χρησιμοποιεί μια περιοχή του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος μιας μεθόδου που λέγεται plasma. Χωρίς να αγγίζουμε την επιδερμίδα του ασθενούς, κρατώντας σε πολύ κοντινή απόσταση την άκρη της συσκευής, δημιουργείται διαφορά δυναμικού μεταξύ της συσκευής και του δέρματος και παράγεται ένα ηλεκτρικό τόξο που μοιάζει με σπινθήρισμα. Αυξάνεται η θερμοκρασία με μεγάλη ακρίβεια σε ένα πολύ μικρό σημείο ή κουκίδα (spot) του δέρματος. Κάθε ένα από αυτά τα spot εξαχνώνει τις επιφανειακές στιβάδες της επιδερμίδας, χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες και χωρίς να δημιουργούνται σημάδια. Αυτό προκαλεί την εξάχνωση που με την σειρά της συρρικνώνει το χαλαρό δέρμα και τεντώνει τις ρυτίδες.

Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται το Plasma pen;

Αυτή η τεχνολογική καινοτομία εφαρμόζεται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας.
Αυτό πάντα εξαρτάται από το κάθε περιστατικό. Μπορεί να χρειαστούν από 2 έως 4 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 40 ημερών μεταξύ τους. Η κάθε θεραπεία διαρκεί περίπου 20 λεπτά.
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Αμέσως μετά την θεραπεία μπορείτε να δείτε στον καθρέφτη το 30-40% του τελικού αποτελέσματος. Διαρκούν 3-5 χρόνια εκτός αν προκύψει κάποια πάθηση που να επηρεάζει τον ρυθμό γήρανσης του δέρματος.
Ιστολογικές μελέτες έδειξαν πως η τεχνική της εξάχνωσης που εφαρμόζει το plasma pen, δεν επηρεάζει τους βαθύτερους ιστούς με αποτέλεσμα να μην προκαλεί παρενέργειες και επιπλοκές.
Πριν τη θεραπεία χρησιμοποιούμε τοπική αναισθητική αλοιφή και έτσι η διαδικασία είναι πρακτικά ανώδυνη.
Ναι υπάρχει και κυμαίνεται από 5 έως 8 ημέρες που συνοδεύει ένα ήπιο ερεθισμό. Σαφώς όμως επιτρέπεται και συνίσταται η χρήση μεικ απ, αντηλιακού και αναπλαστικών ουσιών επιστρέφοντας αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του plasma pen στα πεσμένα βλέφαρα σε σχέση με την κλασική βλεφαροπλαστκή (χειρουργείο);

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!

×