Καθαρισμός προσώπου

Το καθημερινό μακιγιάζ, συχνά με προϊόντα αμφίβολης σύστασης, η ρύπανση της ατμόσφαιρας καθώς και γενετικοί παράγοντες αποτυπώνουν τα σημάδια τους στην επιδερμίδα μας. Κι έτσι, δεν αργεί η στιγμή που η έντονη λιπαρότητα, τα συσσωρευμένα νεκρά κύτταρα, οι διευρυμένοι πόροι, η αφυδάτωση και τα μαύρα στίγματα κάνουν έντονη την εμφάνισή τους.

Ο βαθύς καθαρισμός αποτελεί εγγυημένη λύση σε όλα τα παραπάνω προβλήματα, αφού με τη χρήση ειδικών προϊόντων και μηχανημάτων, αφαιρείται από την επιδερμίδα οτιδήποτε αλλοιώνει τη φυσική λάμψη και υφή της. Ειδικά, ο βασικός καθαρισμός είναι απαραίτητος πριν από οποιαδήποτε άλλη αισθητική φροντίδα, καθώς, μετά, το δέρμα αντιδρά καλύτερα στην καλλυντική ή τη δερματολογική θεραπεία.

Ο καθαρισμός προσώπου δεν έχε ηλικία ούτε φύλο. Είναι απαραίτητος σε γυναίκες, άνδρες ακόμη και σε εφήβους, και καλό είναι να γίνεται από δύο έως τέσσερις φορές τον χρόνο, ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες του καθενός.

Στο Health Laser Clinic εφαρμόζουμε τρεις μεθόδους καθαρισμού προσώπου, ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις τής κάθε επιδερμίδας και, φυσικά, έπειτα από διάγνωση δερματοανάλυσης. Επίσης, τηρούμε όλους τους απαιτούμενους κανόνες υγιεινής, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε μόλυνση ή επιμόλυνση, ενώ αν ακολουθηθούν πιστά οι οδηγίες φροντίδας μετά τον καθαρισμό, δεν εμφανίζεται ερεθισμός (πιθανή αναμενόμενη υπεραιμία, ανάλογα με τον τύπο δέρματος, υποχωρεί μέσα στο πρώτο 12ώρο).

Μέθοδοι καθαρισμού της επιδερμίδας

Βαθύς καθαρισμός με vaper

Η διάνοιξη των πόρων διευκολύνεται με τη χρήση συσκευής ατμόλουτρου (vaper), αφού προηγηθεί επιφανειακός καθαρισμός, και ακολουθούν άμεσα η εξαγωγή σμήγματος και η αφαίρεση των φαγεσόρων (μαύρα στίγματα) με τη βοήθεια ιατροφαρμακευτικών σκευασμάτων καθώς και με τη χρήση μηχανήματος υψισύχνων, για την αποφυγή οποιασδήποτε μόλυνσης. Στη συνέχεια, εφαρμόζονται φαρμακευτικά ή/και φυτικά θεραπευτικά προϊόντα, κατάλληλα για την αντιμετώπιση του εκάστοτε προβλήματος.

Κατάλληλη: Για κάθε είδους δέρμα (λιπαρό, ξηρό, μεικτό).
Συχνότητα: Ανάλογη με την ποιότητα του δέρματος, 2 με 4 φορές τον χρόνο.
Διάρκεια: 1 ώρα και 30 λεπτά.

Βαθύς καθαρισμός με υπερήχους

Με τη χρήση υπερήχων αποφεύγεται το προηγούμενο στάδιο διάνοιξης με ατμό (vaper), αν έχουμε να αντιμετωπίσουμε ευαίσθητο δέρμα με τάση προς ευρυαγγεία, χωρίς να αλλοιώνεται θεραπευτικά και αισθητικά το αποτέλεσμα. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται μετά τη χρήση υπερήχων είναι ανάλογα με την ποιότητα του δέρματος.

Κατάλληλη: Για ευαίσθητο δέρμα, περιοχές με ευρυαγγεία και συμπληρωματικά σε άλλη ιατρική θεραπευτική αγωγή (κατά περίπτωση).
Συχνότητα: Εξατομικευμένη.
Διάρκεια: 1 ώρα και 15 λεπτά.

Βαθύς καθαρισμός με φυτικό peeling

Το peeling με φυτικά προϊόντα είναι μια φυσική εναλλακτική μέθοδος για τον σε βάθος καθαρισμό της επιδερμίδας, η οποία αφαιρεί φαγέσωρες και σπυράκια, ενώ θεραπεύει σταδιακά την υπερέκκριση σμήγματος καθώς και τα σημάδια και τις ουλές από παρελθοντικές βλάβες.

Κατάλληλη: Για «προβληματικές» επιδερμίδες με έντονη λιπαρότητα ή σημάδια από «παλιά» ακμή. Ενδείκνυται επίσης στην περίπτωση ταλαιπωρημένης και ώριμης επιδερμίδας, με πανάδες, δυσχρωμίες και τραχύτητα.
Συχνότητα: Ανάλογη με την ανοχή του δέρματος.
Διάρκεια: 1 ώρα και 45 λεπτά.

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!

×