Ημιμόνιμες βλεφαρίδες απλές & 3D

Ιστορικό των βλεφαρίδων

Η επιθυμία για ένα εκφραστικό βλέμμα με μακριές και όμορφες καμπυλωτές βλεφαρίδες ανάγεται στην αρχαία Αίγυπτο.Για πολλά χρόνια,αυτή η επιθυμία μπορούσε να εκπληρωθεί μόνο βάφοντας τις βλεφαρίδες με φυσικές χρωστικές ουσίες.

Η ανακάλυψη της μάσκαρας το 1913 προκάλεσε αίσθηση.Η μάσκαρα ήταν φτιαγμένη από κονιοποιημένο άνθρακα και βαζελίνη και ήταν ανακάλυψη του χημικού T.L.Williams για την αδερφή του Mabel.Αυτή η τεράστια επιτυχία έθεσε τα θεμέλια για την ίδρυση της εταιρείας Maybelline(η σύνθεση των λέξεων mabel και vaselline)η οποία μέχρι και σήμερα είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών.

Για σαγηνευτικό βλέμμα με μακριές ,πλούσιες και καμπυλωτές βλεφαρίδες ,εκτός από το βάψιμο των βλεφαρίδων και τη χρήση μάσκαρας,σήμερα υπάρχει και η πλέον αποτελεσματική μέθοδος:Η επιμήκυνση και πύκνωση των βλεφαρίδων με την βοήθεια εξτένσιον βλεφαρίδων.Αυτή η τάση,που προέρχεται από την Ασία και έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια στις ΗΠΑ,έχει γίνει πλέον και σε εμάς πολύ δημοφιλής.

Σήμερα το απόλυτο must είναι η επεξεργασία μεμονωμένων βλεφαρίδων.Ενώ αρχικά κυκλοφορούσαν μέσα σε μικρά κουτάκια,σήμερα τοποθετούνται σε άνετους δίσκους ,διατεταγμένες ανάλογα με το μήκος τους.Οι τεχνητές βλεφαρίδες τοποθετούνται τρίχα-τρίχα ξεχωριστά πάνω στις φυσικές μας βλεφαρίδες.

Χάρη στην τεχνική εξτένσιον βλεφαρίδων,σήμερα όλοι μπορούν να ικανοποιήσουν την επιθυμία τους για ένα σαγηνευτικο και επιβλητικό βλέμμα.

Τι είναι η επιμήκυνση ή η πύκνωση βλεφαρίδων;

Τι είναι η επιμήκυνση ή η πύκνωση βλεφαρίδων;

Οι κοντές και αραιές βλεφαρίδες επιμηκύνονται και πυκνώνουν με τη βοήθεια συνθετικών βλε­φαρίδων που φαίνονται φυσικές. Οι τεχνητές βλεφαρίδες – μεμονωμένες, ανά βλεφαρίδα- το­ποθετούνται πάνω στις φυσικές. Η επιμήκυνση παραμένει στη βλεφαρίδα έως ότου η φυσική βλεφαρίδα πέσει και αρχίσει να αναπτύσσεται και πάλι.

Τα εξτένσιον βλεφαρίδων βλάπτουν τις φυσικές βλεφαρίδες;

Όχι! Οι τεχνητές βλεφαρίδες που έχουν τοποθετηθεί από ειδικό δεν βλάπτουν σε καμία περί­πτωση τις φυσικές βλεφαρίδες. Μόνο οι λάθος τοποθετημένες ή κολλημένες βλεφαρίδες μπο­ρεί να προξενήσουν βλάβες στις φυσικές βλεφαρίδες.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη;

Ο πελάτης δεν νοιώθει σχεδόν τίποτα κατά τη διάρκεια της εργασίας – πολλοί μάλιστα βρίσκουν τη διαδικασία χαλαρωτική.

Πόσο καιρό διαρκούν οι βλεφαρίδες;

Η μόνιμη επιμήκυνση ή πύκνωση των φυσικών βλεφαρίδων μπορεί να διαρκέσει έως και 60 ημέρες, ωστόσο αυτό εξαρτάται από τον προσωπικό κύκλο ανάπτυξης βλεφαρίδων. Για να δια­σφαλίσετε μια άψογη εμφάνιση, προτείνεται η πραγματοποίηση τακτικής συμπλήρωσης κάθε 2 4 εβδομάδες περίπου.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των βλεφαρίδων ;

Οι βλεφαρίδες  προσφέρουν – λόγω της ελαστικότητας τους – μια εξαιρετικά φυσική άνεση.
Η μεταξένια λάμψη τους χαρίζει φυσικό λουκ.

 

Εάν ο πελάτης επιθυμεί μόνο μία εφαρμογή (χωρίς συμπλήρωση), οι βλεφαρίδες πέφτουν σιγά σιγά, και οι βλεφαρίδες αντικαθίστανται από τις φυσικές βλεφαρίδες.

Αντενδείξεις

Υποδείξεις περιποίησης

Η πλήρης σκλήρυνση της κόλλας για βλεφαρίδες πραγματοποιείται περίπου 24-48 ώρες μετά τη θεραπεία.Για το λόγο αυτό,για περίπου 24 ώρες μετά τη διαδικασία,αποφύγετε οπωσδήποτε την επαφή με το νερό και την υγρασία,όπως κολύμβηση,σάουνα,χαμάμ.Προτείνουμε την αποφυγή της έκθεσης σε έντονη ακτινοβολία UV , για παράδειγμα ηλιοθεραπεία ή μαύρισμα σε σολάριουμ.

Ο πελάτης δεν επιτρέπεται να δίνει επιπλέον σχήμα στις βλεφαρίδες χρησιμοποιώντας λαβίδα για βλεφαρίδες.Απαγορεύεται η χρήση των λεγόμενων κυμάτων βλεφαρίδων ή μεταγενέστερης βαφής.

Επιτρέπεται το βάψιμο των βλεφαρίδων.Για το σκοπό αυτό προτείνουμε την αποκλειστική χρήση μάσκαρας με βάση το νερό.Αυτή η μάσκαρα μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα και δεν περιέχει σκληρά κερία.Απαγορευέται αυστηρά η χρήση αδιάβροχης μάσκαρας!Για την αφαίρεση του μακιγιάζ ματιών θα πρέπει να χρησιμοποιούνται προϊόντα χωρίς λιπαρότητα και έλαια,ενώ πρέπει να αποφεύγεται το έντονο τρίψιμο.

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!

×