Ενέσιμες Θεραπείες - Εμφυτεύματα

Βοτουλινική τοξίνη

Το ακούμε συνεχώς, αλλά ξέρουμε τι είναι με ακρίβεια; Πρόκειται για τη δημοφιλέστερη και… ταχύτερη μέθοδο αντιγήρανσης, ειδικά για τις ρυτίδες έκφρασης. Δίνει θεαματικά αποτελέσματα και στηρίζεται στη χρήση μιας πρωτεΐνης που παράγεται από τον μικροοργανισμό Clostridium botulinum (βοτουλινική τοξίνη τύπου Α ή αλλαντική τοξίνη), η οποία αναστέλλει την απελευθέρωση της ακετυλοχολίνης. Με λόγια απλά, η βοτουλινική τοξίνη «ανακόπτει» τη μεταφορά των νευρικών ερεθισμάτων στους μυς, μειώνοντας την κινητικότητά τους. Η θεραπεία μπορεί να θεωρηθεί ελάχιστα επεμβατική αν χρησιμοποιηθεί η κατάλληλη δόση στη σωστή θέση. Η επιτυχημένη βοτουλινική τοξίνη απαλύνει αισθητά τις ρυτίδες έκφρασης, χωρίς όμως το πρόσωπο να χάσει κάτι από τη φυσικότητα και την εκφραστικότητά του.

Εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέως

Από τα πρώτα εμφανή σημάδια της γήρανσης στο πρόσωπο είναι η απώλεια όγκου και η ανάπτυξη ρυτίδων έκφρασης. Ένας από τους πιο γνωστούς τρόπους διόρθωσης αυτών των γραμμών και ρυτίδων, χωρίς χειρουργική επέμβαση, είναι τα ενέσιμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως. Η ένθεση των εμφυτευμάτων γίνεται με ενδοδερμική έγχυση, που διαρκεί λίγα λεπτά. Η ίδια μέθοδος χρησιμοποιείται για την αύξηση του όγκου και την επιδιόρθωση του σχήματος των χειλιών.

Μεσοθεραπεία

Η τεχνική της μεσοθεραπείας χρησιμοποιείται σε θεραπείες προσώπου και σώματος, παροχετεύοντας στο δέρμα ή κάτω από το δέρμα την ενδεδειγμένη ενέσιμη φόρμουλα που συνιστά ο ιατρός για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων. Ως τεχνική είναι απόλυτα ασφαλής και ιδανική, θα λέγαμε, για σκευάσματα που περιέχουν υαλουρονικό οξύ. Μπορεί να εφαρμοστεί είτε σε μεγάλες είτε σε περιορισμένες περιοχές, αρκεί οι εγχύσεις να γίνονται σε σωστό βάθος και πυκνότητα, ώστε οι ωφέλιμες ουσίες να διαχέονται ομοιόμορφα. Μολονότι οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι εξαιρετικά λεπτές, σημαντικοί παράγοντες είναι η εμπειρία και η επιδεξιότητα του θεράποντος, ώστε να μην υπάρχει ιδιαίτερη ενόχληση κατά τη διαδικασία. Επίσης, η τήρηση αυστηρών κανόνων υγιεινής προς αποφυγή ερεθισμών σάς επιτρέπει να επιστρέψετε στις καθημερινές ασχολίες σας αμέσως μετά τη συνεδρία.

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!

×