Αποτρίχωση Laser (Alexandite Candela, Diode, Epil)

TI EINAI;

H Laser αποτρίχωση αποτελεί μια αποτελεσματική και ασφαλή μέθοδο για την απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου ή του σώματος.

Είναι κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες, για κάθε τύπο δέρματος και κάθε τύπο τριχοφυΐας.

Με λίγες μόνο συνεδρίες, απολαμβάνετε βελούδινο δέρμα για πάντα, χωρίς ερεθισμούς και σπυράκια.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Η υπεροχή του Laser σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης είναι ότι δρα ακριβώς στη ρίζα της τρίχας, κι έτσι προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα, χωρίς να επηρεάζει καθόλου το δέρμα.Το Laser δρα με τη βοήθεια της μελανίνης, της χρωστικής ουσίας που χαρίζει στην τρίχα το χρώμα της. Όσο πιο σκουρόχρωμη είναι η τρίχα, τόσο μεγαλύτερη είναι και η ποσότητα μελανίνης που περιέχει.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

  • Χρόνος Θεραπείας : 5 λεπτά-1 ώρα (αναλόγως την περιοχή)
  • Διάρκεια Αποτελέσματος : Για πάντα
  • Επίπεδο Πόνου : Χωρίς πόνο
  • Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα :Από την 1η κιόλας συνεδρία
  • Τεχνική: Αναίμακτη
  • Αναισθησία: Χωρίς
  • Διάρκεια αποθεραπείας : Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ STEP BY STEP

STEP 1

Ο γιατρός εξετάζει το δέρμα σας για να βεβαιωθεί ότι η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί κανονικά. Αν εντοπιστούν σπίλοι ή άλλες δερματικές βλάβες, τότε τις προστατεύει ώστε να μην «χτυπηθούν» από τη δέσμη του Laser

STEP 2

Αφαιρείτε τα ρούχα ή τυχόν κοσμήματα που υπάρχουν στην περιοχή της θεραπείας και φοράτε ειδικά προστατευτικά γυαλιά που προφυλάσσουν τα μάτια σας από τις «λάμψεις» του Laser, ανεξάρτητα αν η θεραπεία εφαρμόζεται στο πρόσωπο ή το σώμα.

STEP 3

Στην συνέχεια καθαρίζεται η περιοχή της θεραπείας, ξυρίζεται το σημείο εφόσον δεν είναι ξυρισμένο, και σχεδιάζεται με λευκό μολύβι πάνω στο δέρμα ένα ειδικό πλέγμα στόχευσης που βοηθάει στην οριοθέτηση και την πλήρη σάρωση της περιοχής.

STEP 4

Έπειτα εφαρμόζεται Test σε μία μικρή περιοχή του δέρματος. Πρόκειται για μία δοκιμαστική εφαρμογή με στόχο τη ρύθμιση όλων των παραμέτρων εφαρμογής του Laser με βάση τον δικό σας τύπο δέρματος και τριχοφυΐας, με σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα με τις λιγότερες δυνατές συνεδρίες και με απόλυτη ασφάλεια.

STEP 5

Μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία, εφαρμόζεται στην περιοχή καταπραϋντική κρέμα και είστε έτοιμοι να επιστρέψετε χωρίς περιορισμούς στις καθημερινές σας δραστηριότητες. 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

1. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο ή σε σολάριουμ για τουλάχιστον έναν μήνα.

2. Το μαύρισμα του δέρματος αυξάνει τον κίνδυνο εγκαύματος από το Laser.

3. Ξυρίστε την περιοχή της θεραπείας 2 ημέρες νωρίτερα.

4. Μην χρησιμοποιήσετε άλλες μεθόδους αποτρίχωσης (π.χ. τσιμπιδάκι, αποτριχωτική κρέμα ή κερί, κτλ) στην περιοχή της θεραπείας για τουλάχιστον δύο βδομάδες πριν τη θεραπεία.

5.Αποφύγετε τη χρήση προϊόντων που περιλαμβάνουν οξέα ή ρετινόλη για τουλάχιστον μία βδομάδα πριν τη θεραπεία.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

1.Αποφύγετε να αγγίζετε την περιοχή για κάποιες ώρες.

2.Για το πρώτο 24ωρο, αποφύγετε να κάνετε ντους με ζεστό νερό.

3.Ρυθμίστε τη θερμοκρασία στο χλιαρό.

4.Αν επιθυμείτε να εκτεθείτε στον ήλιο, μπορείτε να το κάνετε αφού συμπληρωθούν 48 ώρες από τη θεραπεία και πάντα με τη χρήση αντηλιακού υψηλής προστασίας.

5.Ο ερεθισμός της περιοχής είναι φυσιολογικός τις πρώτες ώρες. Συστήνεται η εφαρμογή ενυδατικής κρέμας για την ανακούφισή του.

6.Αν παρατηρήσετε σημεία όπου οι τρίχες συνεχίζουν να μεγαλώνουν μετά τη θεραπεία, είναι απολύτως φυσιολογικό. Οι τρίχες αυτές απαιτούν μεγαλύτερες ενέργειες και θα αντιμετωπιστούν στις επόμενες συνεδρίες.

Αποτρίχωση με Epil SHR

Μόνιμη Αποτρίχωση με το New Generation Epil SHR

Χαρείτε τα οφέλη της Μόνιμης Αποτρίχωσης με το New Genaration Epil SHR!

Η τεχνολογία EPIL EXPERT ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ είναι ειδικά σχεδιασμένη για την προσωπικότητα του καθενός, προσαρμόζοντας κάθε φορά το είδος της τρίχας και τον τύπο δέρματος. Έτσι είτε είστε ξανθιά, είτε το δέρμα σας είναι σκούρο ή απλά ηλιoκαμένο έχουμε τη λύση για εσάς.

ΤΩΡΑ Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ με Epil Expert SHR!

Το SHR τεχνική συνεχούς σάρωσης “σε κίνηση” μας επιτρέπει να εργαζόμαστε σε κίνηση, η οποία είναι ταχύτερη από τη συμβατική (στατική) IPL και παρέχει πλήρη κάλυψη της περιοχής που έχει υποστεί επεξεργασία.

Η τεχνολογία του πάγου ψύχει την επιφάνεια του δέρματος καθ 'όλη τη διάρκεια της
θεραπείας για να αποφευχθούν επιφανειακά εγκαύματα και να εκτελεστεί
αποτελεσματική αποτρίχωση χωρίς πόνο.

Αντενδείξεις


Μην αντιμετωπίζετε τον πελάτη σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:


 Έγκυες γυναίκες (αρχή προφύλαξης)
 Πρόσφατη μαυρίσματος (72Η)
 Επιληψία
 Θεραπεία ή λοιμώξεις δέρματος
 Καρκίνος του δέρματος
 Διαταραχές του αίματος
 Υπέρταση
 Έρπης
 Καρδιακό εμφύτευμα (βηματοδότη)
 Μεταλλικά εμφυτεύματα
Ερύθημα ή σοβαρό οίδημα στην περιοχή που πρόκειται να αντιμετωπιστεί
 Μην αντιμετωπίζετε περιοχές με τατουάζ

 

Πριν από τη θεραπεία της περιοχής
Η περιοχή που πρόκειται να υποβληθεί σε αγωγή πρέπει να είναι καθαρή (χωρίς κρέμα,
μακιγιάζ, κτλ) και έχει ξυριστεί προηγουμένως, έτσι ώστε το μήκος των τριχών να μην
υπερβαίνει το 1 mm. Το ξύρισμα της περιοχής συνιστάται 48 ώρες πριν τη θεραπεία. Δεν
πρέπει να γίνει κλασική αποτρίχωση μεταξύ των συνεδριών.

Μετά την θεραπεία
Ενυδατώστε την επιδερμίδα που έχει υποβληθεί σε θεραπεία με μια κρέμα ενυδάτωσης.
Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο 3 ημέρες πριν και μετά τη θεραπεία ή χρησιμοποιήστε
αντηλιακό SPF 50.

 

Αποτρίχωση με Διοδικό Laser

Το διοδικό laser επικράτησε στον τομέα της αποτρίχωσης, καθώς αυτή η μονοχρωματική, ενισχυμένη ακτίνα φωτός στα 808nm μεταφέρει υψηλή φωτεινή ενέργεια και θερμότητα σε καθορισμένους ιστούς (τρίχα) αφήνοντας ανέπαφο το δέρμα.

Στις μέρες μας η τεχνολογία των διοδικών Lasers λόγω του μήκους κύμματος που εκπέμπει είναι η καταλληλότερη για την αποτρίχωση. Πλεονεκτήματα της μεθόδου συγκριτικά με IPL και αλεξανδρίτη.

Η φωτόλυση δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση λύση μόνιμης αποτρίχωσης, έχει σαν αποτέλεσμα μια προσωρινή μείωση των τριχών και ασφαλώς δεν περιλαμβάνεται στα συστήματα laser που χαρακτηρίζονται από αποτελεσματικότητα και ευστοχία. Δεν προσφέρει αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου όπως ένα σύστημα laser, μειώνει απλώς τον αριθμό των τριχικών θυλάκων, ενώ υπάρχει πάντα η πιθανότητα επανεμφάνισή τους μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Σε σύγκριση τώρα με τον αλεξανδρίτη το μεγαλύτερο μήκος κύμματος στα 808 του διοδικού Laser το κάνει να δρα βαθύτερα αποφεύγοντας τη μελανίνη στην επιδερμίδα.
Για το λόγο αυτό είναι ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο σε σχέση με τον Αλεξανδρίτη, ειδικά σε μελαχρινές επιδερμίδες και σε περιόδους ηλιοφάνειας. Αυτό μας επιτρέπει να συνεχίζουμε την αποτρίχωση και το καλοκαίρι και να αναλαμβάνουμε από τις ανοικτόχρωμες έως και τις πιο σκούρες επιδερμίδες. Ειδικά στην περιοχή του μπικίνι και στις μασχάλες όπου οι τρίχες είναι πιο σκούρες και οι θύλακες σε πιο μεγάλο βάθος, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και ανώδυνα σε όλες τις ηλικίες.
Όλες οι κλινικές μελέτες δείχνουν ότι το διοδικό laser είναι πολύ πιο αποτελεσματικό και πιο ασφαλές σε σχέση με τον αλεξανδρίτη. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του είναι η μεγάλη ταχύτητα που μας επιτρέπει να κάνουμε πλάτη σε μόλις 10’. Τα διοδικά laser έχει αποδειχθεί ότι εξασφαλίζει:

·         Μικρότερο αριθμό εφαρμογών (άρα ταχύτερα αποτελέσματα)

·         Λιγότερη αίσθηση ενόχλησης σε σύγκριση με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης

·         Επιπλέον προστασία της επιδερμίδας στην επαφή με το δέρμα

·         Ταχύτητα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα

Ο τρόπος που είναι σχεδιασμένη αυτή η τεχνολογία επιτρέπει να ανταποκρίνεται καλά σε όλους τους τύπους δέρματος ανοικτόχρωμο ή σκουρόχρωμο μεσογειακό δέρμα ακόμη και σε μαυρισμένο από τον ήλιο. Σε λεπτές ή χοντρές τρίχες, ανοικτόχρωμες ή σκούρες καθώς και σε όλες τις περιοχές του σώματος με ασφάλεια. Σε περιοχές με σκούρες τρίχες από τη 2η εφαρμογή η μείωση της τριχοφυίας φτάνει άνω του 50%.

Είναι η διεθνώς αναγνωρισμένη μόνιιμη αποτρίχωση, κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και χρήση σε κάθε εποχή.

Αποτρίχωση με Candela «Alexandrite»

Ο  ”Αλεξανδρίτης” είναι η τελευταία κι άκρως αποτελεσματική τεχνολογία στη laser αποτρίχωση.  Απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές του σώματος και στο πρόσωπο-. Με τη μέθοδο της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης, η ενέργεια από το laser Αλεξανδρίτη στοχεύει στα μελανοφόρα κύτταρα των τριχών και με μήκος κύματος στα 755 nm απορροφάται επιλεκτικά στο μέγιστο από τη μελανίνη, τη χρωστική ουσία που προσδίδει το χρώμα στην τρίχα.

Έτσι, επιτυγχάνεται θερμική καταστροφή του θυλάκου της τρίχας  χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί.

Η αποτρίχωση με laser Candela Alexandrite είναι επίσης επιβεβλημένη για τις επιδερμίδες που έχουν προβλήματα θυλακίτιδας μιας κι εξαφανίζει τα μόνιμα σημάδια στις περιοχές αυτές. Παράλληλα, είναι η μόνη μορφή αποτρίχωσης που μπορεί να εγγυηθεί άριστα αποτελέσματα  σε περιπτώσεις υπερτρίχωσης ή δασυτριχισμού λόγω ορμονικών διαταραχών. 

Στο Health Laser Clinic η χρήση του laser Αλεξανδρίτη γίνεται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.

Δείτε τις προσφορές μας για αποτρίχωση με LASER

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!

×