Αποτρίχωση Laser

TI EINAI;

H Laser αποτρίχωση αποτελεί μια αποτελεσματική και ασφαλή μέθοδο για την απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου ή του σώματος.

Είναι κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες, για κάθε τύπο δέρματος και κάθε τύπο τριχοφυΐας.

Με λίγες μόνο συνεδρίες, απολαμβάνετε βελούδινο δέρμα για πάντα, χωρίς ερεθισμούς και σπυράκια.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Η υπεροχή του Laser σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης είναι ότι δρα ακριβώς στη ρίζα της τρίχας, κι έτσι προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα, χωρίς να επηρεάζει καθόλου το δέρμα.Το Laser δρα με τη βοήθεια της μελανίνης, της χρωστικής ουσίας που χαρίζει στην τρίχα το χρώμα της. Όσο πιο σκουρόχρωμη είναι η τρίχα, τόσο μεγαλύτερη είναι και η ποσότητα μελανίνης που περιέχει.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ STEP BY STEP

STEP 1

Ο γιατρός εξετάζει το δέρμα σας για να βεβαιωθεί ότι η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί κανονικά. Αν εντοπιστούν σπίλοι ή άλλες δερματικές βλάβες, τότε τις προστατεύει ώστε να μην «χτυπηθούν» από τη δέσμη του Laser

STEP 2

Αφαιρείτε τα ρούχα ή τυχόν κοσμήματα που υπάρχουν στην περιοχή της θεραπείας και φοράτε ειδικά προστατευτικά γυαλιά που προφυλάσσουν τα μάτια σας από τις «λάμψεις» του Laser, ανεξάρτητα αν η θεραπεία εφαρμόζεται στο πρόσωπο ή το σώμα.

STEP 3

Στην συνέχεια καθαρίζεται η περιοχή της θεραπείας, ξυρίζεται το σημείο εφόσον δεν είναι ξυρισμένο, και σχεδιάζεται με λευκό μολύβι πάνω στο δέρμα ένα ειδικό πλέγμα στόχευσης που βοηθάει στην οριοθέτηση και την πλήρη σάρωση της περιοχής.

STEP 4

Έπειτα εφαρμόζεται Test σε μία μικρή περιοχή του δέρματος. Πρόκειται για μία δοκιμαστική εφαρμογή με στόχο τη ρύθμιση όλων των παραμέτρων εφαρμογής του Laser με βάση τον δικό σας τύπο δέρματος και τριχοφυΐας, με σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα με τις λιγότερες δυνατές συνεδρίες και με απόλυτη ασφάλεια.

STEP 5

Μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία, εφαρμόζεται στην περιοχή καταπραϋντική κρέμα και είστε έτοιμοι να επιστρέψετε χωρίς περιορισμούς στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

1.Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο ή σε σολάριουμ για τουλάχιστον έναν μήνα.

2.Το μαύρισμα του δέρματος αυξάνει τον κίνδυνο εγκαύματος από το Laser.

3.
Ξυρίστε την περιοχή της θεραπείας 2 ημέρες νωρίτερα.

4.
Μην χρησιμοποιήσετε άλλες μεθόδους αποτρίχωσης (π.χ. τσιμπιδάκι, αποτριχωτική κρέμα ή κερί, κτλ) στην περιοχή της θεραπείας για τουλάχιστον δύο βδομάδες πριν τη θεραπεία.

5.
Αποφύγετε τη χρήση προϊόντων που περιλαμβάνουν οξέα ή ρετινόλη για τουλάχιστον μία βδομάδα πριν τη θεραπεία.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

1.Αποφύγετε να αγγίζετε την περιοχή για κάποιες ώρες.

2.Για το πρώτο 24ωρο, αποφύγετε να κάνετε ντους με ζεστό νερό.

3.Ρυθμίστε τη θερμοκρασία στο χλιαρό.

4.Αν επιθυμείτε να εκτεθείτε στον ήλιο, μπορείτε να το κάνετε αφού συμπληρωθούν 48 ώρες από τη θεραπεία και πάντα με τη χρήση αντηλιακού υψηλής προστασίας.

5.Ο ερεθισμός της περιοχής είναι φυσιολογικός τις πρώτες ώρες. Συστήνεται η εφαρμογή ενυδατικής κρέμας για την ανακούφισή του.

6.Αν παρατηρήσετε σημεία όπου οι τρίχες συνεχίζουν να μεγαλώνουν μετά τη θεραπεία, είναι απολύτως φυσιολογικό. Οι τρίχες αυτές απαιτούν μεγαλύτερες ενέργειες και θα αντιμετωπιστούν στις επόμενες συνεδρίες.

Οφέλη για την ανδρική αποτρίχωση

_POI2726

Ασφαλής και αποτελεσματική τεχνολογία

Οι θεραπευτές μας με λέιζερ είναι έμπειροι στο χειρισμό της κορυφαίας στην αγορά τεχνολογίας αποτρίχωσης με λέιζερ – Candela το πιο αποτελεσματικό σύστημα μείωσης τρίχας στον κόσμο. Το Candela έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί για πελάτες με σκούρα μαλλιά και ανοιχτόχρωμο δέρμα,

Μόνιμη μείωση τρίχας

Σε αντίθεση με άλλες επιλογές αποτρίχωσης, η ιατρική μας αποτρίχωση με λέιζερ σημαίνει γρήγορη, ασφαλή, οικονομικά αποδοτική, αξιόπιστη και μόνιμη μείωση της τρίχας.

Μειώστε τις τρίχες που μεγαλώνουν προς τα μέσα

Η αποτρίχωση με λέιζερ λειτουργεί κατευθύνοντας συγκεντρωμένο φως για να στοχεύσει το θύλακα της τρίχας στη ρίζα. Το λέιζερ αναστέλλει την ικανότητα της τρίχας να αναπτύσσεται χωρίς να διαταράσσει ή να βλάπτει την επιφάνεια του δέρματος, επομένως ακόμη και το πιο ευαίσθητο δέρμα μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Προετοιμασία
Μετέπειτα φροντίδα
Προετοιμασία

Ξύρισμα

Ξυρίστε την περιοχή θεραπείας το βράδυ πριν από το ραντεβού σας.

Χωρίς κερί

Μην κάνετε αποτρίχωση με κερί τις 4 εβδομάδες πριν από το ραντεβού σας, καθώς η χρωστική ουσία απαιτείται στον θύλακα της τρίχας για να αναγνωρίσει το λέιζερ την τρίχα και η θεραπεία να είναι αποτελεσματική

Αποφύγετε το άμεσο ηλιακό φως

Αποφύγετε την έκθεση της περιοχής στο άμεσο ηλιακό φως για 2 εβδομάδες πριν από τη θεραπεία σας και πάντα προστατεύετε το δέρμα με αντηλιακό.

Μετέπειτα φροντίδα

Φροντίδα μετά

Μπορεί να υπάρχει κάποια ήπια ζέστη και ερυθρότητα σε περιοχές που έχουν υποβληθεί σε θεραπεία. Αυτό μπορεί να εφαρμοστεί ελεύθερα για 3-5 ημέρες ή έως ότου το δέρμα επανέλθει στην κατάσταση πριν από τη θεραπεία.

Πράγματα που πρέπει να αποφύγετε

Για 24 ώρες μετά τη θεραπεία, αποφύγετε το ξύρισμα, την αποτρίχωση με κερί, την απολέπιση, την υπερβολική εφίδρωση, το κολύμπι ή τη σάουνα, τα πολύ ζεστά ντους και τα στενά περιοριστικά ρούχα.

Αποφύγετε την έκθεση της περιοχής στο άμεσο ηλιακό φως για 2 εβδομάδες μετά τη θεραπεία σας.

ΕΙΔΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ LASER

Μόνιμη Αποτρίχωση με το New Generation Epil SHR

Χαρείτε τα οφέλη της Μόνιμης Αποτρίχωσης με το New Genaration Epil SHR!

Η τεχνολογία EPIL EXPERT ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ είναι ειδικά σχεδιασμένη για την προσωπικότητα του καθενός, προσαρμόζοντας κάθε φορά το είδος της τρίχας και τον τύπο δέρματος. Έτσι είτε είστε ξανθιά, είτε το δέρμα σας είναι σκούρο ή απλά ηλιoκαμένο έχουμε τη λύση για εσάς.

ΤΩΡΑ Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ με Epil Expert SHR!

Το SHR τεχνική συνεχούς σάρωσης “σε κίνηση” μας επιτρέπει να εργαζόμαστε σε κίνηση, η οποία είναι ταχύτερη από τη συμβατική (στατική) IPL και παρέχει πλήρη κάλυψη της περιοχής που έχει υποστεί επεξεργασία.

Αποτρίχωση με Candela «Alexandrite»

Ο  ”Αλεξανδρίτης” είναι η τελευταία κι άκρως αποτελεσματική τεχνολογία στη laser αποτρίχωση.  Απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές του σώματος και στο πρόσωπο-. Με τη μέθοδο της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης, η ενέργεια από το laser Αλεξανδρίτη στοχεύει στα μελανοφόρα κύτταρα των τριχών και με μήκος κύματος στα 755 nm απορροφάται επιλεκτικά στο μέγιστο από τη μελανίνη, τη χρωστική ουσία που προσδίδει το χρώμα στην τρίχα.

Έτσι, επιτυγχάνεται θερμική καταστροφή του θυλάκου της τρίχας  χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί.

Η αποτρίχωση με laser Candela Alexandrite είναι επίσης επιβεβλημένη για τις επιδερμίδες που έχουν προβλήματα θυλακίτιδας μιας κι εξαφανίζει τα μόνιμα σημάδια στις περιοχές αυτές. Παράλληλα, είναι η μόνη μορφή αποτρίχωσης που μπορεί να εγγυηθεί άριστα αποτελέσματα  σε περιπτώσεις υπερτρίχωσης ή δασυτριχισμού λόγω ορμονικών διαταραχών.

Στο Health Laser Clinic η χρήση του laser Αλεξανδρίτη γίνεται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.Δείτε τις προσφορές μας για
αποτρίχωση με Candela «Alexandrite»

prosfora8
prosfora9
prosfora

Προηγούμενο
Επόμενο

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!


Κλείσε Ραντεβού

×