Θεραπείες με προϊόντα ENVIRON

Τα προϊόντα για την φροντίδα του δέρματος Environ είναι ειδικά σχεδιασμένα για να βοηθήσουν το δέρμα να αντιμετωπίσει τις καταστροφικές συνέπειες από τη μόλυνση του περιβάλλοντος, την αυξανόμενη ηλιακή ακτινοβολία, τη φτωχή διατροφή, το άγχος και το σύγχρονο τρόπο διαβίωσης. Το δέρμα χάνει τις απαραίτητες βιταμίνες λόγω των παραπάνω παραγόντων με αποτέλεσμα την επιτάχυνση της διαδικασίας γήρανσης.

Θεραπείες για το ΣΩΜΑ

Για στήθος πιο σφριγηλό και ανορθωμένο. Για ολες τις ηλικίες

Αντιμετωπίστε το τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα και την χαλάρωση με ένα μίγμα λυποδιαλυτικών και συσφικτικών συστατικών της ENVIRON. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και ολές τις εποχές του χρόνου.

Πρωτοποριακή θεραπεία με καινοτόμα πεπτίδια και βιταμίνες για την αντιμετωπιση της χαλάρωσης που εντοπίζεται στην περιοχή πάνω από τα γόνατα. Προτείνεται να εφρμόζεται κατα την χειμερινή περίοδο.

Θεραπείες για τα ΑΚΡΑ

Τα χέρια μας εκτίθενται καθημερινά στο περιβαλλοντικό stressμε αποτέλεσμα να παρουσιάζουν πρόωρη γήρανση η οποια δε συμβαδίζει με τη βιολογική ηλικία μας. Τροφοδοτήστε την επιδερμίδα σας με αντιοξειδωτικά και ανατρέψτε τη φωτογήρανση με το ισχυρό κοκτειλ βιταμινών A,C,Eκαι άλφα-υδροξυοξέα της Environ. Προσφέρει προστασία από τις ακτινοβολίες UVAκαι UVB.

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!

×