Μόνιμη Αποτρίχωση με το New Generation Epil SHR

Χαρείτε τα οφέλη της Μόνιμης Αποτρίχωσης με το New Genaration Epil SHR!

Η τεχνολογία EPIL EXPERT ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ είναι ειδικά σχεδιασμένη για τα χαρακτηριστικά του καθενός, κάθε φορά μπορεί να προσαρμόζεται ανάλογα με το είδος της τρίχας και τον τύπο του δέρματος. Έτσι είτε είστε ξανθιά, είτε το δέρμα σας είναι σκούρο ή απλά ηλιoκαμένο έχουμε τη λύση για εσάς.

ΤΩΡΑ Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ με Epil Expert SHR!

Το SHR τεχνική συνεχούς σάρωσης “σε κίνηση” μας επιτρέπει να εργαζόμαστε σε κίνηση, η οποία είναι ταχύτερη από τη συμβατική (στατική) IPL και παρέχει πλήρη κάλυψη της περιοχής που έχει υποστεί επεξεργασία.

Η τεχνολογία του πάγου ψύχει την επιφάνεια του δέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας για να αποφευχθούν επιφανειακά εγκαύματα και να εκτελεστεί αποτελεσματική αποτρίχωση χωρίς πόνο.

Αντενδείξεις

Αυτή η θεραπεία δεν ενδείκνυται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Πριν από τη θεραπεία της περιοχής

Η περιοχή που πρόκειται να υποβληθεί σε αγωγή πρέπει να είναι καθαρή (χωρίς κρέμα, μακιγιάζ, κ.λπ) και να έχει ξυριστεί προηγουμένως, έτσι ώστε το μήκος των τριχών να μην υπερβαίνει το 1 mm. Το ξύρισμα της περιοχής συνιστάται 48 ώρες πριν τη θεραπεία. Δεν πρέπει να γίνει κλασική αποτρίχωση μεταξύ των συνεδριών.

Μετά την θεραπεία

Ενυδατώστε την επιδερμίδα που έχει υποβληθεί σε θεραπεία με μια κρέμα ενυδάτωσης.
Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο 3 ημέρες πριν και μετά τη θεραπεία ή χρησιμοποιήστε αντηλιακό SPF 50

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!

×