Αποτρίχωση με Laser «Alexandrite» της Candela

Για όλους τους τύπους

Γρήγορη, αποτελεσματική και εντελώς ανώδυνη μέθοδος που απαλλάσσει από κάθε είδους τριχοφυΐα μέσα σε λίγες συνεδρίες (αναλόγως κατά περίπτωση) και εφαρμόζεται με την έγκριση ιατρού από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.

Η σύγχρονη τεχνολογία Laser «Alexandrite» της Candela παρέχει τη δυνατότητα εκπομπής του ιδανικού μήκους κύματος (755nm), που στοχεύει με σωστό χειρισμό τα μελανινοκύτταρα των τριχών, απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη και συρρικνώνει θερμικά τον θύλακα, χωρίς να επηρεάζει τους γύρω ιστούς.

Η αποτρίχωση με Laser «Alexandrite» της Candela ενδείκνυται για την αφαίρεση οποιασδήποτε αιτιολογίας ανάπτυξης τριχών και είναι κατάλληλη για επιδερμίδα με πρόβλημα θυλακίτιδας, καθώς εξαφανίζει τα μόνιμα σημάδια της. Μπορεί να γίνει κάθε φορά σε μεγάλη επιφάνεια του σώματος και απαιτεί ελάχιστη φροντίδα πριν και μετά τη διαδικασία.

Αν ακολουθηθεί αυστηρά ο υποδεικνυόμενος τρόπος εφαρμογής και εσείς τηρήσετε αυστηρά τις οδηγίες του ιατρού ενδιάμεσα των συνεδριών, δεν υπάρχουν παρενέργειες. Οι συνεδρίες μέχρι την οριστική απαλλαγή από την τριχοφυΐα επαναλαμβάνονται κάθε έναν με ενάμισι μήνα – χρονική περίοδο κατά την οποία η τρίχα αναγεννιέται, αλλά δεν είναι εμφανής.

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ενημερωθείτε για όλα τα εξατομικευμένα πακέτα προσφορών αποτρίχωσης με Laser «Alexandrite» της Candela.

×