R/F Ραδιοσυχνότητες New Face

Για σύσφιξη προσώπου και face contouring

Η θεραπεία με RF ραδιοσυχνότητες αποτελεί μέθοδο «2 σε 1», καθώς αντιμετωπίζει αποτελεσματικά δύο βασικά αισθητικά ζητήματα: την επιδερμική χαλάρωση και το τοπικό πάχος γύρω από τα μάγουλα και κάτω από το πηγούνι. Είναι μία απολαυστική αλλά ταυτόχρονα πολύ δραστική μέθοδος, που γίνεται αντιληπτή σαν ένα ζεστό μασάζ, όμως στην πραγματικότητα η δράση της φτάνει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, εκεί ακριβώς από όπου κρίνεται το αποτέλεσμα. Προσφέρει άμεσα μία αναζωογονημένη όψη και καθώς προχωράνε οι συνεδρίες, χαρίζει ένα ορατό facelift, ανεβαίνοντας έτσι σταθερά στη λίστα με τις αγαπημένες antiaging θεραπείες και διεκδικώντας να γίνει το νέο μη ενέσιμο μπότοξ!

Χρόνος Θεραπείας: 20-25 λεπτά. Συνήθως απαιτούνται 4-6 συνεδρίες, οι οποίες γίνονται ανά 10 ημέρες
Διάρκεια Αποτελέσματος: Έως και 2 χρόνια
Επίπεδο Πόνου: Χωρίς πόνο
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα: Άμεσα και τελειοποιείται με την ολοκλήρωση των συνεδριών
Διάρκεια αποθεραπείας:  Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

Η θεραπεία εφαρμόζεται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και με πιστοποιημένα ιατρικά υλικά. Εγκεκριμένο από τον Ευρωπαϊκό & Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων

Το RF New Face είναι η θεραπεία που διεκδικεί να γίνει το νέο μπότοξ.

Απολαύστε κι εσείς την ευχάριστη εμπειρία. Το RF New Face και κερδίστε τη Νεότητα και την σφριγηλότητα του προσώπου σας.

Τι είναι η θεραπεία RF;

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF είναι μία μη επεμβατική θεραπεία, που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη χαλάρωση του δέρματος δουλεύοντας πάνω στο φυσικό κολλαγόνο του οργανισμού, από το οποίο κρίνεται η όψη της επιδερμίδας και η σφριγηλότητα του προσώπου. Χάρη σε ειδική τεχνολογία, απελευθερώνει θερμική ενέργεια στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, εκεί ακριβώς όπου υπάρχουν οι ίνες του κολλαγόνου, και ανεβάζει τη θερμοκρασία στους 41-43οC, με αποτέλεσμα την άμεση σύσπασή τους και κατ’ επέκταση τη σύσφιξη του δέρματος. Το δέρμα δείχνει αμέσως πιο φρέσκο και λαμπερό.

Την ίδια στιγμή, η δράση των ραδιοσυχνοτήτων έχει και μακροπρόθεσμο όφελος, καθώς η ίδια θερμότητα διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου, που βελτιώνει σημαντικά την ελαστικότητα του δέρματος και χαρίζει μία πιο σφριγηλή και αναζωογονημένη όψη στο πρόσωπο. Επιπλέον, οι ραδιοσυχνότητες RF ενισχύουν την αιματική και λεμφική κυκλοφορία στην περιοχή, αντιμετωπίζοντας έτσι τον θαμπό τόνο του δέρματος, ενώ έχουν και την ικανότητα να καταστρέφουν τα λιπώδη κύτταρα αντιμετωπίζοντας με τον τρόπο αυτόν θέματα τοπικού πάχους, όπως το διπλοσάγονο. Είναι μία πολύτιμη θεραπεία που δρα σε πολλά επίπεδα και έτσι προσφέρει ένα ολοκληρωμένο εφέ λίφτινγκ.

Πως εφαρμόζεται η θεραπεία RF

Η θεραπεία εφαρμόζεται με την ειδική συσκευή προηγμένης τεχνολογίας Accent, που κάνει απαλά περάσματα πάνω από το δέρμα σαν να πραγματοποιεί ένα απολαυστικό μασάζ. Στην πραγματικότητα όμως, ανεβάζει με απόλυτα στοχευμένο τρόπο τη θερμοκρασία στο χόριο και τον υποδόριο ιστό, χωρίς φυσικά να προκαλείται καμία βλάβη στην επιδερμίδα. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της συσκευής ραδιοσυχνοτήτων Accent είναι ότι συνδυάζει μονοπολικές και διπολικές ραδιοσυχνότητες, και άρα να επιτυγχάνεται σύσφιξη και λιποδιάλυση στην ίδια θεραπεία.

Με τις μονοπολικές ραδιοσυχνότητες, έχει την ικανότητα να δρα σε βάθος 20 χιλιοστών, εκεί όπου βρίσκεται ο λιπώδης ιστός, και μέσω της θερμότητας να προκαλεί τη διάσπαση της λιπώδους μεμβράνης των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα το λίπος να απελευθερώνεται, να συλλέγεται από το λεμφικό σύστημα και να αποβάλλεται μέσω του ήπατος. Με τις διπολικές ραδιοσυχνότητες αντιθέτως, δρα πιο επιφανειακά στο χόριο και τον υποδόριο ιστό (βάθος 2-6 χιλιοστά), προκαλώντας τη σύσπαση των ινών κολλαγόνου και τη διέγερση της κολλαγονογένεσης. Με τον τρόπο αυτόν, επιτυγχάνεται ανόρθωση, σύσφιξη και βελτίωση του περιγράμματος (face contouring).

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ STEP BY STEP

STEP 1

Γίνεται προσεχτικός καθαρισμός του δέρματος, ώστε να απομακρυνθεί κάθε ίχνος λιπαρότητας και μακιγιάζ. Χωρίζεται το πρόσωπο σε ανατομικές ζώνες ώστε να πραγματοποιηθεί η θεραπεία σε κάθε περιοχή με τη σειρά. Επιλέγεται και προσαρμόζεται η κατάλληλη κεφαλή στη συσκευή και εφαρμόζεται μία ειδική κρέμα στα σημεία της θεραπείας, ώστε η κεφαλή να γλιστράει εύκολα πάνω στο δέρμα.

STEP 2

Ρυθμίζεται η ενέργεια στη συσκευή ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματός σας και πραγματοποιούνται επαναλαμβανόμενα περάσματα της κεφαλής στην περιοχή της θεραπείας με κυκλικές ή ζιγκ-ζαγκ κινήσεις.

STEP 3

Καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας, πραγματοποιείται θερμομέτρηση της περιοχής με ειδικό θερμόμετρο. Η επιθυμητή θερμοκρασία είναι 41-43οC και επιτυγχάνεται με σταθερά περάσματα της κεφαλής πάνω από τα ίδια σημεία. Αρκούν 2-3 λεπτά εφαρμογής σε κάθε ζώνη του προσώπου για να επιτευχθεί η ιδανική θερμοκρασία, η οποία είναι σημαντικό να διατηρηθεί σταθερή για 2-3 λεπτά ώστε η θεραπεία να είναι δραστική.

STEP 4

Στο τέλος της συνεδρίας, σημειώνονται στο αρχείο σας οι ζώνες όπου εφαρμόστηκε η θεραπεία και επαναπρογραμματίζετε το επόμενο ραντεβού σας μετά από περίπου 10-15 ημέρες. Για την περιοχή του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ, αρκούν συνήθως 4 έως 6 συνεδρίες.

 

Πριν τη θεραπεία

Στην περιοχή της θεραπείας, δεν θα πρέπει να έχει προηγηθεί εφαρμογή δερματικών fillers, όπως εμφυτεύματα κολλαγόνου.

Αποφύγετε ο,τιδήποτε μπορεί να ερεθίσει την επιδερμίδα σας αμέσως πριν τη θεραπεία. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η ηλιοθεραπεία, όπως και το τεχνητό μαύρισμα (σολάριουμ).

Μετά τη θεραπεία

Δεν υπάρχει περιορισμός στην εφαρμογή μακιγιάζ μετά τη θεραπεία.

Για ανακούφιση τυχόν ερυθρότητας, συστήνεται η εφαρμογή ενυδατικής κρέμας ή κρύας κομπρέσας.

Συστήνεται η κατανάλωση αρκετών υγρών για την αποβολή των τοξινών.

Η έκθεση στον ήλιο επιτρέπεται, αλλά με τη χρήση της απαραίτητης αντηλιακής προστασίας.

Τα οφέλη της θεραπείας

Ανώδυνη μέθοδος

Άμεσα ορατό αποτέλεσμα

Φυσική μέθοδος ενίσχυσης κολλαγόνου, χωρίς ξένες ουσίες

Σύντομη διαδικασία χωρίς παρενέργειες

Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Προσιτό κόστος

Σύσφιξη, λιποδιάλυση και
face contouring ταυτόχρονα!

Τι προσφέρει η θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων RF;

Ανόρθωση των φρυδιών και σύσφιξη του δέρματος του μετώπου

Πάχυνση του δέρματος κάτω από τα μάτια και λείανση των λεπτών ρυτίδων

Ανόρθωση των πεσμένων ζυγωματικών

Μείωση των διεσταλμένων πόρων στη μεσαία ζώνη του προσώπου

Σύσφιξη δέρματος στα μάγουλα και γύρω από τη σιαγόνα

Καταπολέμηση του διπλοσάγονου (προγούλι)

Βελτίωση του οβάλ περιγράμματος του προσώπου

Αντιμετώπιση χαλάρωσης και λεπτών ρυτίδων στον λαιμό και το ντεκολτέ

Ορατή βελτίωση από την 1η κιόλας συνεδρία!

Αμέσως μετά το τέλος της θεραπείας, το πρόσωπο δείχνει πιο σφριγηλό και αναζωογονημένο. Η σύσπαση των ινών κολλαγόνου που έχει επιτευχθεί με τη θερμική ενέργεια, κάνει αυτομάτως την επιδερμίδα να δείχνει πιο σφιχτή και λαμπερή. Το αποτέλεσμα βελτιώνεται σταθερά με κάθε επόμενη συνεδρία, καθώς διεγείρεται η παραγωγή φρέσκου κολλαγόνου και αυξάνεται το πάχος του δέρματος. Συνήθως, το μέγιστο αποτέλεσμα είναι ορατό στους 3-6 μήνες, με το 90% των ασθενών να δηλώνει ότι παρατηρεί αισθητή βελτίωση στην όψη και την υφή του δέρματος. Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται ως έναν βαθμό από την αρχική παρουσία κολλαγόνου στο δέρμα. Σε γενικές γραμμές, το αποτέλεσμα διαρκεί έως και 2 χρόνια.

Για να συντηρείτε το αποτέλεσμα, αρκεί να επαναλαμβάνετε μερικές συνεδρίες κάθε χρόνο. Ο αριθμός εξαρτάται από την ηλικία σας, αλλά και τον τύπο, την κατάσταση και το πάχος του δέρματος σας. Ο ιατρός είναι αυτός που καθορίζει τόσο τον αριθμό των συνεδριών που χρειάζονται για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, όσο και τη συχνότητα των συνεδριών για τη συντήρηση του αποτελέσματος ή τον πιθανό συνδυασμό της θεραπείας RF με άλλες κοσμητικές θεραπείες. Συνήθως αρκεί 1 συνεδρία RF ανά 6 ή 12 μήνες.

ΜΥΘΟΙ & ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΜΥΘΟΣ:

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF δρα καλύτερα στο πρόσωπο.

ΑΛΗΘΕΙΑ:

Η θεραπεία RF είναι εξίσου δραστική και αποτελεσματική και στο σώμα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες σύγχρονες συσκευές, όπως φυσικά και η συσκευή Accent, διαθέτουν ξεχωριστές κεφαλές για εφαρμογή στο πρόσωπο και το σώμα αντίστοιχα, όπως επίσης δίνουν τη δυνατότητα στον ιατρό να καθορίζει την ένταση και το βάθος δράσης των ραδιοσυχνοτήτων ανάλογα με την περιοχή και τον στόχο της θεραπείας. Όπως και στο πρόσωπο, έτσι και στο σώμα, οι ραδιοσυχνότητες μπορούν να αντιμετωπίσουν την επιδερμική χαλάρωση, αλλά και να καταπολεμήσουν εναποθέσεις τοπικού λίπους σε σημεία όπως τα μπράτσα, την κοιλιά, τα ψωμάκια και τους μηρούς. Χρησιμοποιούνται ακόμα για την εξομάλυνση του δέρματος μετά από λιποαναρρόφηση, την αντιμετώπιση της χαλάρωσης στην περιοχή της κοιλιάς μετά από τοκετό, καθώς και την καταπολέμηση ενός μεγάλου γυναικείου «εχθρού», της κυτταρίτιδας. Με τη συνδυαστική δράση των μονοπολικών και των διπολικών ραδιοσυχνοτήτων, η θεραπεία RF μπορεί να εγγυηθεί ένα συνολικό body contouring.

ΜΥΘΟΣ:

Είναι καλύτερες οι διπολικές από τις μονοπολικές ραδιοσυχνότητες.

ΑΛΗΘΕΙΑ:

Μία ολοκληρωμένη θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων απαιτεί την εφαρμογή και των δύο. Πιο συγκεκριμένα, οι διπολικές ραδιοσυχνότητες δρουν πιο επιφανειακά στο δέρμα και είναι κατάλληλες για να συσφίγγουν τους ιστούς, αλλά και για το πέρασμα πάνω από πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου όπου το δέρμα είναι πιο λεπτό, όπως η περιοχή των κροτάφων. Οι διπολικές ραδιοσυχνότητες δρουν σε βάθος 2-6 χιλιοστών, προκαλώντας τη σύσπαση των ινών κολλαγόνου και τη σύσφιξη των ιστών. Αντιθέτως, οι μονοπολικές ραδιοσυχνότητες δρουν σε βάθος έως και 20 χιλιοστά. Έχουν την ικανότητα να αυξάνουν τον τοπικό μεταβολισμό, να ενισχύουν την αιματική ροή και να στραγγίζουν τους ιστούς από τα κατακρατημένα υγρά μέσω του λεμφικού συστήματος, καθώς επίσης να διαλύουν τα λιπαρά οξέα και να προκαλούν μέσω της θερμικής ενέργειας την καταστροφή των λιποκυττάρων.

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!

×