Ομιλία του πλαστικού χειρουργού κ. Ελ. Δημητραδιού για την εξάλειψη της δερματοστιξίας (τατουάζ)

Ομιλία του γιατρού πλαστικού και επανορθωτικού χειρουργού Ελευθερίου Δημητραδιού στο 13ο Πανελλήνιο συνέδριο Πλαστικής Χειρουργικής για τις νέες τεχνολογίες και τα σύγχρονα ιατρικά λέιζερ, στην ανάπλαση του δέρματος και στην εξάλειψη της δερματοστιξίας (τατουάζ).

Οι ασθενείς όλο και περισσότερο προτιμούν μη χειρουργικές πράξεις και έχουν υψηλές προσδοκίες για αποτελέσματα, οι νέες μη χειρουργικές θεραπείες διευρύνουν τις προσδοκίες των ασθενών με αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα χωρίς χρόνο αποκατάστασης. Σαν πλαστικοί χειρουργοί για διάφορες εφαρμογές χρησιμοποιούμε λέιζερ τα οποία η εκπομπή τους είναι σε picosecond δηλαδή ένα τρισεκατομμυριοστό του δευτερολέπτου.

Tα picosecond λέιζερ αποτελούν παγκοσμίως καλύτερα αποτελέσματα με λιγότερες θεραπείες, λιγότερη ενέργεια και χωρίς τραυματισμούς στους παρακείμενους ιστούς.

O μοναδικός μηχανισμός δράσης του έχει επιδείξει εκπληκτικά αποτελέσματα στην θεραπεία το ρυτίδων, των ούλων ακμής και τον μελαγχρωματικών βλαβών όπως και στην αφαίρεση τατουάζ.

Τα picosecond λέιζερ τα οποία δημιουργήθηκαν κατά βάση για γρηγορότερη εξάλειψη της δερματοστιξίας με λιγότερο τραυματισμό του ιστού και γρηγορότερη αφαίρεση του χρώματος της μελάνης είναι πραγματικότητα η οποία δίνει ένα πολύ σημαντικό όπλο στα χέρια μας.

Τα picosecond λέιζερ πέραν της αφαίρεσης τατουάζ, πλέον χρησιμοποιούνται και ως λέιζερ fractional για την ανάπλαση του δέρματος ανάλογα το μήκος κύματος.

 

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Picture of Health Laser Clinic

Health Laser Clinic

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!

×