Διαιτολογία & Διατροφή

Το Health Laser Clinic σε συνεργασία με την διατροφολόγο Βασιλάκη Παναγιώτας παρέχει υπηρεσίες διατροφής & απώλειας βάρους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το επόμενου σας ραντεβού

Υπηρεσίες

Διαχείριση Σωματικού Βάρους

Χάσε βάρος σωστά! Σταδιακή απώλεια βάρους με ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, βασισμένη στις διατροφικές σου συνήθειες, πλήρως εναρμονισμένο στις ανάγκες σου, που στοχεύει στην απώλεια λίπους.

Κλινικά Περιστατικά

Εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής με βάση το ιατρικό σου ιστορικό και τα σωματομετρικά σου χαρακτηριστικά, για την καλύτερη δυνατή διαχείριση προβλημάτων υγείας όπως σακχαρώδης διαβήτης, καρδιαγγειακά, υπερχοληστερολαιμία, υπέρταση.

Αθλητική Διατροφική Υποστήριξη

Ακολουθώντας μια σειρά μετρήσεων για την καλύτερη σωματοανάλυση σου και τις ενεργειακές σου ανάγκες, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις του επιπέδου της άσκησης, δημιουργούμε ένα πλάνο διατροφής που θα σε βοηθήσει στη μεγιστοποίηση της απόδοσης σου και στην επίτευξη των στόχων σου.

Διατροφή για την Γυναίκα με Ορμονικές Διαταραχές

Το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών ταλαιπωρεί το 8-16% των γυναικών και η εμμηνόπαυση είναι μία κατάσταση που κάποια στιγμή όλες οι γυναίκες βιώνουν. Και οι δύο περιπτώσεις μπορεί να σχετίζονται με αύξηση σωματικού βάρους αλλά και πρόκληση προβλημάτων υγείας. Η σωστή προσέγγιση μέσω της διατροφής και της φυσικής δραστηριότητας, θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις ένα υγιές βάρος και να αποφύγεις πιθανή διαταραχή της υγείας σου.

Γαστρεντερικές Διαταραχές

Βελτίωσε την καθημερινότητά σου, με διατροφικές οδηγίες που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από δυσάρεστα συμπτώματα (πρήξιμο, δυσφορία, καούρα, πόνο), που προκαλούν οι δυσλειτουργίες του γαστρεντερικού συστήματος, όπως Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, παλινδρόμηση κ.α.

Εγκυμοσύνη και Θηλασμός

Υποστήριξε τον οργανισμό σου αλλά και την ανάπτυξη του μωρού σου ακολουθώντας τις διατροφικές οδηγίες, σύμφωνα με τις ανάγκες σου σε μακροθρεπτικά και μικροθρεπτικά συστατικά, οι οποίες αλλάζουν σε κάθε τρίμηνο της κύησης.
Ο θηλασμός είναι μία πολύ όμορφη εμπειρία για την μητέρα και το καλύτερο δώρο για το μωρό της! Μαζί μπορούμε να υποστηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια σου δημιουργώντας το καλύτερο διατροφικό πλάνο με το σωστό ενεργειακό ισοζύγιο, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.

Διατροφή σε Παιδιά και Εφήβους

Ακούς πολλά, αυξημένη παιδική παχυσαρκία – πως μπορεί να επηρεάσει η διατροφή του παιδιού ή του εφήβου το βάρος του ή την υγεία του στην ενήλικη ζωή του; – πως μπορώ να υποστηρίξω διατροφικά το ανοσοποιητικό του παιδιού κατά τους σχολικούς μήνες; – τι κι αν εσύ προσπαθείς, το παιδί αρνείται να φάει σωστά! Έλα να απαντήσουμε σε κάθε ερώτημά σου αλλά και να αξιολογήσουμε την φυσική κατάσταση του παιδιού σου.

Διατροφικές Διαταραχές

Βουλιμία, υπερφαγία, νευρική ανορεξία, αλλά και ορθορεξία- ορθοτροφία και νυχτερινό σύνδρομο, πρόκειται για διαταραχές που με σωστή προσέγγιση είναι πάντα αντιμετωπίσιμες.

Παχυσαρκία και Μεταβολικό Σύνδρομο

Εξετάζοντας το είδος των επιμέρους μεταβολικών διαταραχών και τις ανάγκες σου, σχεδιάζουμε ένα πρόγραμμα διατροφής με αρχικό στόχο την βελτίωση του συνολικού προφίλ και απώτερο στόχο “την δική σου εικόνα”!

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!