Διαιτολογία & Διατροφή

Το Health Laser Clinic σε συνεργασία με την διατροφολόγο Βασιλάκη Παναγιώτας παρέχει υπηρεσίες διατροφής & απώλειας βάρους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το επόμενου σας ραντεβού

Υπηρεσίες

Διαχείριση Σωματικού Βάρους

Χάσε βάρος σωστά! Σταδιακή απώλεια βάρους με ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, βασισμένη στις διατροφικές σου συνήθειες, πλήρως εναρμονισμένο στις ανάγκες σου, που στοχεύει στην απώλεια λίπους.

Κλινικά Περιστατικά

Εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής με βάση το ιατρικό σου ιστορικό και τα σωματομετρικά σου χαρακτηριστικά, για την καλύτερη δυνατή διαχείριση προβλημάτων υγείας όπως σακχαρώδης διαβήτης, καρδιαγγειακά, υπερχοληστερολαιμία, υπέρταση.

Αθλητική Διατροφική Υποστήριξη

Ακολουθώντας μια σειρά μετρήσεων για την καλύτερη σωματοανάλυση σου και τις ενεργειακές σου ανάγκες, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις του επιπέδου της άσκησης, δημιουργούμε ένα πλάνο διατροφής που θα σε βοηθήσει στη μεγιστοποίηση της απόδοσης σου και στην επίτευξη των στόχων σου.

Διατροφή για την Γυναίκα με Ορμονικές Διαταραχές

Το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών ταλαιπωρεί το 8-16% των γυναικών και η εμμηνόπαυση είναι μία κατάσταση που κάποια στιγμή όλες οι γυναίκες βιώνουν. Και οι δύο περιπτώσεις μπορεί να σχετίζονται με αύξηση σωματικού βάρους αλλά και πρόκληση προβλημάτων υγείας. Η σωστή προσέγγιση μέσω της διατροφής και της φυσικής δραστηριότητας, θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις ένα υγιές βάρος και να αποφύγεις πιθανή διαταραχή της υγείας σου.

Γαστρεντερικές Διαταραχές

Βελτίωσε την καθημερινότητά σου, με διατροφικές οδηγίες που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από δυσάρεστα συμπτώματα (πρήξιμο, δυσφορία, καούρα, πόνο), που προκαλούν οι δυσλειτουργίες του γαστρεντερικού συστήματος, όπως Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, παλινδρόμηση κ.α.

Εγκυμοσύνη και Θηλασμός

Υποστήριξε τον οργανισμό σου αλλά και την ανάπτυξη του μωρού σου ακολουθώντας τις διατροφικές οδηγίες, σύμφωνα με τις ανάγκες σου σε μακροθρεπτικά και μικροθρεπτικά συστατικά, οι οποίες αλλάζουν σε κάθε τρίμηνο της κύησης.
Ο θηλασμός είναι μία πολύ όμορφη εμπειρία για την μητέρα και το καλύτερο δώρο για το μωρό της! Μαζί μπορούμε να υποστηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια σου δημιουργώντας το καλύτερο διατροφικό πλάνο με το σωστό ενεργειακό ισοζύγιο, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.

Διατροφικές Διαταραχές

Βουλιμία, υπερφαγία, νευρική ανορεξία, αλλά και ορθορεξία- ορθοτροφία και νυχτερινό σύνδρομο, πρόκειται για διαταραχές που με σωστή προσέγγιση είναι πάντα αντιμετωπίσιμες.

Παχυσαρκία και Μεταβολικό Σύνδρομο

Εξετάζοντας το είδος των επιμέρους μεταβολικών διαταραχών και τις ανάγκες σου, σχεδιάζουμε ένα πρόγραμμα διατροφής με αρχικό στόχο την βελτίωση του συνολικού προφίλ και απώτερο στόχο “την δική σου εικόνα”!

Μαρτυρίες

Απώλεια 17 κιλών!

Με λένε Ελένη και είμαι 38 ετών. Μου αρέσει να βγαίνω με φίλους για κρασί και μεζέ, για μπυρίτσες και μεζέ ώσπου μεζέ στον μεζέ κατέληξα να ζυγίζω 90 κιλά. Αυτό ήταν χτύπησε καμπανάκι. Κάτι έπρεπε να κάνω αλλά μόνη μου δεν υπήρχε περίπτωση να πειθαρχήσω. Έτσι απευθύνθηκα στην Παναγιώτα Βασιλάκη. Παρόλο που δε ζω στην Αθήνα αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε. Μετά από συζήτηση για τις διατροφικές μου συνήθειες και την καθημερινότητά μου καταλήξαμε σε ένα πρόγραμμα διατροφής αρκετά ευέλικτο με πολλές εναλλαγές γεύσεων και νέες ευφάνταστες συνταγές. Το αποτέλεσμα, απώλεια 17 κιλών σε 6 μήνες με αρκετές ατασθαλίες λόγω καλοκαιρινής περιόδου και ρύθμιση του τελείως αδρανούς μεταβολισμού μου. Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτα.

Έχασα 14 κιλά λίπους!

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, από την εφηβεία και μετά, ταλαιπωρούμουν πολύ με το σώμα μου και τις τεράστιες αυξομειώσεις που είχα στο βάρος μου. Κατά καιρούς προσπαθούσα να κάνω μόνη μου διατροφή, κόβοντας αυτά που θεωρούσα ότι με παχαίνουν ή ελαττώνοντας σημαντικά την ποσότητα και τα γεύματα μου, με αποτέλεσμα να χάνω […]

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, από την εφηβεία και μετά, ταλαιπωρούμουν πολύ με το σώμα μου και τις τεράστιες αυξομειώσεις που είχα στο βάρος μου. Κατά καιρούς προσπαθούσα να κάνω μόνη μου διατροφή, κόβοντας αυτά που θεωρούσα ότι με παχαίνουν ή ελαττώνοντας σημαντικά την ποσότητα και τα γεύματα μου, με αποτέλεσμα να χάνω βάρος το οποίο το έπαιρνα αμέσως μόλις ξέφευγα λίγο από το πρόγραμμα που είχα φτιάξει για τον εαυτό μου, μιας και το θεωρούσα αρκετά καταπιεστικό, μη μπορώντας μετά από ένα σημείο να αντισταθώ στους θερμιδικούς πειρασμούς.
Έτσι λοιπόν, για να αποφύγω αυτή την ταλαιπωρία που ασκούσα στο σώμα μου με τις αυξομειώσεις βάρους και κυρίως στην ψυχολογία μου, αφού δεν έφτανα μόνιμα στο επιθυμητό αποτέλεσμα, απευθύνθηκα στην Παναγιώτα Βασιλάκη, γνωστή διατροφολόγο που μου σύστησε μία συνάδελφός μου, καθώς είχε μείνει κι εκείνη πολύ ικανοποιημένη από την προσπάθεια που έκαναν μαζί για την απώλεια βάρους.
Το άγχος μου μεγάλο, γιατί δεν είχα τολμήσει να ανέβω στην ζυγαριά ξανά μιας και ήξερα ότι έχω πάρει πολλά κιλά για τα δεδομένα τα δικά μου, κοινώς… είχα αφεθεί.
Κλείσαμε λοιπόν το ραντεβού και με επισκέφθηκε σπίτι για να με ζυγίσει, να μετρήσει το λίπος του σώματός μου και να συζητήσουμε το στόχο που βάζουμε από εδώ και πέρα -για τα κιλά που πρέπει να χαθούν – καθώς και τις διατροφικές μου συνήθειες. Εκεί που καταλήξαμε, ήταν πως πρέπει να χαθούν 14 κιλά λίπους. Ένα νούμερο που με τρόμαζε απίστευτα, καθώς ένιωθα ότι θα πρέπει να πεινάσω πάρα πολύ για να το καταφέρω αυτό και κυρίως να σταθεροποιηθώ στα κιλά που θα κατέληγα, με έξτρα βαθμό δυσκολίας, ότι εγώ απεχθάνομαι την γυμναστική και είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν θα κάνω ποτέ.
Την επόμενη μέρα, περίμενα με ανυπομονησία να μου στείλει στο προσωπικό μου email την διατροφή που θα έπρεπε να ακολουθήσω για ένα χρονικό διάστημα, μέχρι να την αλλάζαμε πάλι – καθώς δεν μπορεί να είναι η ίδια συνέχεια. Το άγχος μεγάλο, περιμένοντας αυτό το “βάρβαρο” πρόγραμμα πείνας, που είχα στο μυαλό μου, που θα έπρεπε να ακολουθήσω.
Όταν λοιπόν μου δόθηκε η διατροφή, με την πρώτη ανάγνωση κατάλαβα πως, όχι μόνο δεν ήταν βάρβαρο, αλλά τα γεύματα που μου ζητούσε να κάνω, ήταν πολύ παραπάνω από αυτά που συνήθιζα εγώ. Και κάπως έτσι ξεκινήσαμε…
Η αλήθεια είναι, πως τις πρώτες 5 ημέρες, ένιωθα ένα κενό στην διατροφή μου. Όχι πείνα, αλλά ένιωθα αυτό το “ανικανοποίητο”. Ότι, δηλαδή, μετά από μία καθημερινότητα που έτρωγα ότι ήθελα ανεξάρτητα από το πόσο ανθυγιεινό ήταν, τώρα η διατροφή περιελάμβανε υγιεινές και νόστιμες επιλογές. Επομένως, τις πρώτες 5 μέρες ήταν λες και κάνω “δίαιτα στο μυαλό” , όχι στο σώμα, μιας και έπρεπε να αγαπήσω τις νέες μου συνήθειες. Και πράγματι τις αγάπησα καθώς την δεύτερη εβδομάδα, έκανα το πρόγραμμα ευχάριστα, χωρίς κανένα πρόβλημα. Ειδικά όταν με ζύγισε η διατροφολόγος μου, μετά από 2 εβδομάδες και είχα χάσει 2.5 κιλά λίπους. Από εκεί και πέρα όλα πήγαιναν πολύ καλά και στο σώμα μου και κυρίως στην ψυχολογία μου.
Έτσι λοιπόν προχώρησαν όλες οι ημέρες. Διαφορετικές επιλογές φαγητού, ωραίοι συνδυασμοί, αγαπημένα φαγητά, καμία στέρηση μιας και οι ποσότητες ήταν αρκετές για να χορτάσεις. Μάλιστα πολλές φορές ένιωθα πλήρης, μη μπορώντας να φάω όλο το γεύμα που μου ζητούσε το πρόγραμμα διατροφής μου.
Και κάπως έτσι μέσα σε 4 μήνες τα κιλά αυτά χάθηκαν. Το απίστευτο τελικά δεν ήταν αυτό. Το απίστευτο είναι ότι 1 χρόνο μετά από αυτή την διατροφή, “μακριά” πλέον από την διατροφολόγο μου, είμαι ακριβώς στα ίδια κιλά που με άφησε όταν τελειώσαμε την δίαιτα. Χωρίς να έχω πάρει ξανά περιττό βάρος, ούτε λίπος μιας και το “μυαλό” μου έμαθε στις νέες διατροφικές συνήθειες. Και ακόμη και στους πειρασμούς που υποκύπτω κάποιες φορές, το βάρος μου είναι σταθερό καθώς πλέον έχω μάθει να τρέφομαι σωστά χωρίς να στερούμαι και χωρίς να πεινάω.
Τελικά, έχω το σώμα που θέλω, χωρίς κόπο, χωρίς ιδρώτα – μιας και όπως εξήγησα δεν γυμνάζομαι – και πλέον αγαπώ τον εαυτό μου όπως του αξίζει γιατί ξέρω πλέον και τον ορίζω εγώ.
Δήμητρα Παυλάτου.

Μπορείτε να κλείσετε και να αγοράσετε online την συνδομή σας

Diet & Health on off
Diet & Health 2μηνών

Κλείσε Ένα Ραντεβού Μαζί μας

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να επιλύσετε ακόμη και έντονα αισθητικά προβλήματα ή απλώς να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε!

×